• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'dan Merkel'i terleten soru!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Almanya Başbakanı Angela Merkel arasındaki görüşmede Fransa ve Yunanistan'ın şımarık tavırları nedeniyle yaşanan gerilim masaya yatırıldı. Erdoğan, arabulucu olamaya çalışan Merkel'e, Fransa ile ilgili çarpıcı bir soru yöneltti.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

sansar lemi

Avrupa Birligine gormis olsaydik, durum cok farkli olurdu. Turkiye daha demokratik bir ülke olurdu. Ama bunlar Hristiyan Birligi. Çok net.
  • 6 Yıl Önce

Korhan

herkes paylaşsın olayını bir geçelim. Ne paylaşması? Bizim olanı niye verelim.
  • 6 Yıl Önce

Yemezler artık.

Verilen ve uygulanan kararların sonuçlarını düşünerek davranamadınız gitti. Kafa tutup, gözdağı verirken sonucunu ölçüp, tartmadan yapıyorsunuz hep. Fransa orada ne mi arıyor? "Yunanistan aile üyesi. Ona yapılan tehdit bize yapılmış sayılır."diyorlar işte. Ayasofya'yı ibadete açıp, kılıçlı hutbe okumayı sadece Yunan değil, Papa dahil tüm Avrupa kendilerine tehdit gördü. Ve halkımızda, dünya devletleri de bu açılışın Yunan'a gözdağı amaçlı olduğunun farkında. O nedenle şimdi "Fransa, Doğu Akdeniz'de ne arıyor?" Demeyin. ABD'de kızmış ki Kıbrıs Rum kesimine silah satıyor. Avusturya çok kızmış ki olaya dahil oluyor. Almanya arabulucu olsa da Yunanistan aile üyesi diyor. Sümela restorasyonu, Meryem Ana Ayini izni(?), iyiniyet kitapçıkları, gayrimüslim videolar da bu öfke ve kini, tehdit mesajlarını tatlıya bağlayamıyor.
  • 6 Yıl Önce

gerçeklerbelli

katolikler ve ortodokslar birbirlerini yemezlaer.merkel hayatta türkiyeyi sevmedi yine sevmez(ne kadar pkklı ne kadar fetöcü nekadar dhkpcli varsa almanyada)siyasi iltica veriyor almanya yunanistandaki ne kadar fabrika ne kadar şirket varsa değişik isimlerde ortak ::)) ayrıca laman halkını taile yolamak için yuna adalarıyla ilgili çalışmalrı var:) yunanistanın almanyaya olan borcu adalr karşılığında afffedilme durumu yanlış anlasılmasın adalar yunanistanin ama kiralama şeklinde
  • 6 Yıl Önce

Alï

Merkel, titremeye baslamıstır. Kimya profösörüdür, incelkleri anlar, yonandan sut çıkmayacağını o da biliyor. Lakin böyuk alamanya hayali için katlanıyor, tetikci lazım
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23