• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'den Yunanistan'a sert tepki!

Geçtiğimiz günlerde Yunanistan’ın 8 azınlık okulunu kapatmasına Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy sert tepki gösterdi. Aksoy, “"Yunanistan'ın bu uygulaması Batı Trakya Türk azınlığına yönelik on yıllardır sürdürülen asimilasyon ve baskı politikasının bir parçasıdır" ifadelerini kullandı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

 sevsinler.

Yunanistan, Türkiye'deki soydaşlarına mallarını satıp, Yunanistan'a dönmelerini teklif edebilir. Oradaki Türklerinde buraya gelmeleri için baskı yapmaya başlarsa? Okullardan baslamışlar. Bir karar alırken başka ülkelerdeki soydaşlarımızı düşünmeden almasanız. Ayasofya herkesi huzursuz etti. Doğu Akdeniz'de iyice geriyor bakalım. Diyalog masada barışçı çözüme yanaşan yok. Davete icabet eden bile yok.
  • 6 Yıl Önce

Yayınlanırsa

Yunanistan'la pek takar ya. En geç 10 sene içinde Yunanistan Türkiye'deki soydaşlarını malları satıp, Yunanistan'a gitmelerinni isteyebilir. Elçiliğini bile kapatır. Çünku ülkece Türkiye'ye tahammülleri yok. 
  • 6 Yıl Önce

abdrhman

bizde buradakileri kapatalım hatta kiliselerini bile burada fenerde rum kilisesi var ilk oradan başlayalım
  • 6 Yıl Önce

Mesut Sarp

Davet etmeyin artık. 231 Türk azınlık ilkokul 115'e inmiş. Batı Trakya zaten bizim. işgal edersin mesele sona erer. Bu tehditler şovdan ileri gecmiyor.
  • 6 Yıl Önce

ali

fasist yunan Bati Trakya Turk Devleti olarak bayragi dahi olan soydaslarimiza israrla INKAR VE ZORBALIK FASIST POLITA IZLIYOR, SECILEN MUFTUYE CEZA VERIYOR KENDI KONTROLLU MUFTUSUNUN ATAMASINI YAPIYOR! Dusunun Fener Rum Patrikhanesine hukumetin atama yaptigini ve rumlara israrla Turksunuz dendigini! AIHM kararlarinacdahi uymuyor, lozana uymayip adalari silah deposu yspti! BUNLARIN TAMAMININ COZULECEGI GUNLERDEYIZ INSALLAH!
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23