• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Akar'dan ABD'ye mesaj: Hazırız

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "ABD hükümetinin F-35 programına ilişkin raporu gösterdi ki, Türkiye’nin programdan uzaklaştırılması, F-35 uçağının kritik parçaları, üretim takvimi ve maliyetin düşürülmesine ilişkin riskler doğurdu. Türkiye F-35 programının sadece bir alıcısı değil, aynı zamanda ortağıdır. F-35 teknolojisinin güvenliği, ABD için olduğu kadar Türkiye için de önemlidir. ABD’nin teknik anlamda S-400 ve F-35’lerin uyumluluğu konusundaki herhangi bir kaygısını ele almaya hazırız.” dedi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mehmet ay

İkidebir, şu Amerika’ya yalvarmayın, reisimiz gibi dik durun. ABD bize hiçbirşey yapamaz. S400 leri de aldık. Dünyanın en gelişmiş Silahı Bu silahla tüm saldırılara karşılık veririz.
  • 6 Yıl Önce

Mesut Sarp

Sn. Bakan F-35 üretimine ortagız diye acıklama yapıyor ama Terbiyesiz Amerika Ortaklıktan cıkartık diyor ve Türkiyenin milyarlarca dolarının üstüne yatıyor. Atın bu şerefsizleri Türkiyedeki üstlerden. Bu bölgeye kan ve bozgunculuk yaparken sanki Türkiyeyide maşa gibi gösterip suc ortagı imajı üretiyor.
  • 6 Yıl Önce

Çapsız ve vizyonsuz olunca.

Bakan Hulusi Akar, uzlaşıcı, yapıcı konuşmaya çalışsa da olmamış. Yine başlamış. Pandemi ortamı daha iyi gösterdi ki ABD ile birbirimize ihtiyacımız var. NATO bizden, biz NATO'dan vazgeçemeyiz. ABD'nin S400 ve F35'ler konusunda kaygılarını ele alırız. Bakan bey. Bu olaylar, karşılıklı yaptırımlar, tehditler yaşanmadan en başından düşünerek kararlar alıp, uygulamak bu iktidarın ve sizin asla yapamadığı bir devlet anlayışı. Önce ortalığı toz duman ediyorsunuz sonra da temizlemeye çalışıyorsunuz. Biraz çapınız, biraz öngörünüz olsun ne var.
  • 6 Yıl Önce

cemil çaylak

Bakan Beye çapsız demişsiniz. Çapsız olan milli savunma bakanı Doğu Akdenşzş Yunanistana bırakır, Suriyede Kürt devleti kurmalarına izin verir, fetö darbesşne nay verir ve ülkeyi 3 hatta 4 e bölmek isteyen şer ittifakları ile birlik olurdu. Sizin yöneticiler gibi her sokağa eşşek heykeli sarhoş heykeli yapar, kendi füzesini, roketini, tankını, muharebe tüfeğini, halikopterini, iha ve sihasını üretmez batıdan satın alırdı. PKK lılarla da askerimiz beylik tabancası ile savaşırdı. Haddini bil şerefsiz, sizin ağa babalarınız girit ve 12 adayı Yunanistana hediye etmiş şerefsizlerdir.

CEVAP

SENİN ÇAPIN VARMIŞ SANKİ... ANCAK DEVLETE AKIL VERİLİYO... O ZAMAN SEN ÇIK YÖNET... YANİ AMERİKA YA TESLİM Mİ OLALIM...

Tr.

Almayın F-35'i buraya vereceğiniz parayı F-15 veya F-18 süper hornet alın.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23