• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Elhamdülillah bu günleri de gördük! TBMM’de ‘Allah-u ekber’ sesleri

Ayasofya Camii'nin tekrar ibadete açılması sonrası Meclis'teki milletvekilleri tekbir getirerek slogan attı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vatan aşkı

Orası TBMM herkes bi kendine gelsin. Savaş kazanmadilar. Meclis milletin meclisidir. Slogan atmak bir vekile yakışır bir tavirmidir. Benim ve benim gibi milyonların oyları ile oraya giren ve bunu yapanlara hesap soracak bir merci kaldı ise göreve lütfen.
  • 6 Yıl Önce

Can Duru

Meslis kutlu ama içindeki temsiller boş kutu. Halkı düşünen meclis nerede?
  • 6 Yıl Önce

Abdulcabbar

Allahu Ekber... Allahınıza kurban olayım sizin kutlu meclis...
  • 6 Yıl Önce

Millet

Şükür elhamdülillah, Allahu Ekber, Allahu Ekber vallahi göz yaşları içerisinde izledik, tarihe şahitlik ettik. Allahım şu gözlerim göreceğini gördü , şu kulaklarım duyacaklarını duydu. Sana şükürler olsun elhamdülillah. Ya Rabbi. Allahım 2023 zaferimizi de görmeyi nasip eyle. Bu millete feraset ihsan eyle. Kafirlere, düşmanlara ve onların içimizdeki uşaklarına fırsat verme
  • 6 Yıl Önce

Tarafsız

2018 yılında çok önemli bir devlet adamımız Ayasofya'nın açılması ile ilgili bir soruya canlı yayında şu cevabı vermişti. Hatırlayalım. * Bunları da aşmak bizim için sorun değil ama getirisi götürüsü nedir? Bunun bir götürüsü var. Onun faturası çok daha ağır. * Dünyanın çeşitli yerlerinde bizim binlerce camimiz var. Bunu söyleyenler acaba o camilerin başına ne gelir düşünüyor mu? Bunları düşünmeden söylüyorlar. * Bunlar dünyayı tanımıyorlar. Muhataplarını bilmiyorlar. Ben bir siyasi lider olarak bu oyuna gelecek kadar istikametimi kaybetmedim.
  • 6 Yıl Önce

Recep Güler

İslam olarak,içimizdeki diğer din mensuplarına,hiç bir kısıtlama gelmemiştir!

murat

siyasetçinin söylediklerine değil yaptıklarına bakacaksın. yani çok önemli bir devlet adamımızın da dediği gibi ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23