• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'li uzman: Türkiye'nin Doğu Akdeniz’deki kararlığını kabul etmeliyiz

ABD'li düşünce kuruluşu Jamestown Foundation'ın Başkanı Glen Howard, Doğu Akdeniz’de Türkiye’nin desteklenmesini savunurken, Türkiye'nin özellikle ABD ve Batı tarafından yanlış okunduğunu darbe girişiminin Türkiye'yi zayıflatma girişimi olduğunu açıkladı.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Okur

Küresel ekonomik güç, Amerika yi terk edip Çin e yerleşirken Çin i bir atlama tahtası olarak kullanmaktadır. Daha önce de belirttiğim gibi zehirli eşek artışı gibi uyuşturucu kurbanının içinde büyümekte ve ona özellikle Afrika da zemin hazırlamaktadır.
  • 6 Yıl Önce

Ali Osram

Dingilin teki şöyle demiş, böyle demiş de, Yeni Akitin Nazi editörleri de Amerika dedi-ki yazmış :-D Alemsiniz... Amerikanın tek çıkarı var, o da Büyük İsrail devletinin gerçekleşmesi. Bir bakın tarihimize: Hiç kafirler birbirlerini bırakıp da bizim yanımızda durduğunu gördünüz mü? Ne çabuk unuttunuz Yunanistan'a silahları yığan amerika, kıbrısa yığan İngiltere. Denizcilerinin kitaplarında bile Yunanistanı Türk ordusuna karşı kurtarma senaryoları yazdılar! İt iti ısırır mı? Tarihimize bakın! Mısırlıları kışkırtıp ta Konyaya kadar salmadılar mı ingilizlerin silahlarıyla (Kavalalı ve oğlu!) ? Mısır tarih kitaplarında halen gururla öğretiyorlar çocuklarına: sömürücü Türkleri Muhammad pasha kovdu diye... Adam yunanlının ta kendisi.. Yunanlılara, Sırpları destekleyip balkanı kurtarmadılar mı bizim elimizden? 500 yıl adilce hükmettiğimiz topraklardan? Uyanın.. Tarihine bakıp ondan ders almayanlar, bir vadiye hapsolup onu kurtaracak kurdu çok beklerler!
  • 6 Yıl Önce

Hakan

Nazi sevici önce başlığı oku, yazıyı oku, sonra söyleyeceğin birşey varsa söyle. Mısırı fethettik ama kasalarınıda boşalttık sadece gemilerle altın getirmedik arabistandan mısırdan heryerden kutsal emanetleride aldık. Çok adil davrandık ama bizi sırtımızdan vurdular değil mi :) Orta okuldan kalma tarih bilgilerini keşke güncellesen.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23