• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hain Can Dündar’ın kaçak villası ile ilgili sıcak gelişme

Hain Can Dündar’ın Bodrum'daki milyon dolarlık villası için yıkım kararı çıktı. Dündar’ın evinin kaçak bölümlerinin 11 Haziran'da yıkılacağı öğrenildi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Earphone

........su
  • 5 Yıl Önce

Vurucu

O villa olsada olur olmasa da Alman c.başkanı kendi kapısının önünde şato tipinde bir köpek kulübesi yaptırdı oradan havlayıp duruyor
  • 5 Yıl Önce

Ihpus icrimed

Devlete işlenen suçlarda bütün mal varlığına el koyulmalı,yasalarımız hiç güzel değil .Can Dündar ..............Mit bu ........... Almanya-da indirmelidir.!
  • 5 Yıl Önce

Amorti Kâzım

Atatürkçülük maskesi takarak ülkenin kaymağına kepçe sallayan omurgasız ve onursuzların boyaları bir bir dökülmeye başladı.Karşı siyasi cepheye ve topluma ahlak,namus,dürüstlük,adamlık gibi kavramları öğretmeye kalkanlar,âlâsını yapıyorlar oysa.
  • 5 Yıl Önce

hizipsavar

ulan .......... o güzelim doğaya ağaçlara nasıl kıydın da oraya o evi yaptın. sen ne ... bir adamsın.  
  • 5 Yıl Önce

selim

yikin villasini hatta el koyun
  • 5 Yıl Önce

mn

Hem türkiyenin balini kaymagini yiyorlar herseyin en iyisune konuyorlar hemde hainlik yapiyorlar.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23