• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu gerçeği başkaları yüzlerine vurunca kuduruyorlar… CHP’li Barış Yarkadaş’tan bomba ‘tek parti’ itirafı

Halk TV'de yayınlanan programda konuşan CHP'li Barış Yarkadaş kendi partisinin kirli geçmişindeki en büyük leke olan 'tek parti dönemi' ile ilgili bomba bir itirafta bulundu.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ssseee

SASIRAN ÖRDEK GERI GERI YÜZERMIS SASIRDI ABISI KENDILERI KABUL ETMEYE BASLADI ( EMEK RUMUZLU ARKADAS BILMIYORSAN KONUSMA ÖNCE OKU SONRA YAZARSIN )
  • 6 Yıl Önce

Rabia Zafer

İşte CHP nin Gerçek Karanlık Yūzū. CEHALET H..NLİK PARTİSİ.
  • 6 Yıl Önce

Deli İbo

Nede olsa bilinçaltında yoğunlaşan tek parti sistemindeki gibi siyaset özlemi garibimin diline vuruvermiş, o günler ne güzeldi değilmi. 
  • 6 Yıl Önce

Boran

 bu chp lileri anaları doğurmamış ... resmen bu putperest zihniyet 
  • 6 Yıl Önce

Emek

Halkmı tek parti gitsin diye kazan kaldırdı yoksa Chp mi çok partili sisteme geçsin istedi kendileri istedi DP dönemi terk partiden dahamı iyiydi
  • 6 Yıl Önce

Mesut

NATO istedi...! inönü, natoya girme başvurusu yaptı, Nato da biraz inceleme yaparken gördü ki oylar alenen açık açık gösteriliyor ve gizli gizli sayılıyor, "böyle mi olur ! dedi komik misiniz aptal mısınız?!" dedi... aslında cehalet partisinin de bildiği fakat işine gelmediği oylama şekli düzeltildi... Yani ismetsiz ismet kendi ayağına sıktı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23