• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'dan önemli açıklamalar! "Mücadeleden zaferle çıkmak için..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Türkiye, bugünü ve geleceği bakımından tarihi ve hayati bir mücadele içerisindedir." açıklamasında bulundu.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

orhan

Vatanını savunmak alim müslümanların işidir. Cahil de imansız da VATAN kavramını bilmez. Anlayamaz. İmanla şehadete yürüyen askeri ömrünün sonuna kadar anlayamaz ve anlamamıştır. Sonra yazar da yazar.. Onu bile saklarlar açamazlar :)))
  • 5 Yıl Önce

Yasemin

serdar başlıklı yazı senin gibi embesiller anlayana kadar konuşacak Suriye'de uluslararası anlaşmadan doğan haklarimizdan dolayı oradayız senin bu vatanda ne işin var git kafirin devletine defol senin ne işin var vatanımızda git ait olduğun yere
  • 5 Yıl Önce

abdrhman

birlik olmalıyız. fakat chp ya çok dikkat ediniz.
  • 5 Yıl Önce

serdar

a.b.d.nin ve rusyanın suriyedeki petrol çıkarları için,bizim suriyede ne işimiz var.
  • 5 Yıl Önce

Uzun yaşa sen uzun adam!

Türkiye düşerse Pakistan'dan hindistna müslüman katliamı başlar, sadece Bosna'da Avrupa'da, Afrika'da Müslümanlarin sonu gelmez, dünyadaki tüm müslüman ve mazlumların ipini çekerler. Bu beka savaşı sadece bizim vatanın değil tüm İslam aleminin olacaktır.
  • 5 Yıl Önce

Serdar

BİR devlet başkanı bu kadar çok konuşmaz.Birak konuşmaları kahvedeki insanlar yapsın
  • 5 Yıl Önce

Gaddafi

Saddamdan selam.
  • 5 Yıl Önce

Zafer

Allah belanı verince
  • 5 Yıl Önce

Yahu adamlar Hatay ı istiyor.. Suriye de ne işimiz var

Suriye de ne işimiz var? Ey balık hafızalı Cahil uçağımız düşürüldü Suriye de yoktuk! Kilis e Antep'e binlerce Füze attılar Suriye de yoktuk! Uyduruk kobani kurtarma tiyatrosuyla binlerce Kürt çocuğu kandırıldı kaçırıldı Suriye de yoktuk. Pkkypg yi dünya da legal yapmak için uydurmasyon işit karşıtı gibi cilalıyorlardı Suriye de yoktuk! Türkiye onlarca patlamayı yapan İŞİTYPG kök saldı Suriye de yoktuk! 2015 de kobani yi de kurtardık artık HEDEF TÜRKİYE diyerek 1000 den fazla şehit vermemizin sebebi Hendek kalkışmasında Suriye de yoktuk..! Fırat Kalkanı Zeytin Dalı ve Barış Pınarı Harekatları yapılınca Ne Füze geliyor Ne bombalı Kamyon Emniyet e dalıyor Nede Sur daki gibi yüzbinlerce mermi ele geçiyor... Size Soruyorum? SURİYE DE NE İŞİMİZ VAR...!
  • 5 Yıl Önce

mustafa divarcı

ALLAH YANLIŞIMIZI DÜZELTSİN.İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRSIN.HAİNLERİ KENDİ SİLAHLARI İLE İMHA ETSİN.BİZİDE BU İŞDE VESİLE KILSIN AMİN.

Hüsnü

Allah şehadeti şereflilere nasip eder.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23