• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ellerinden telefon düşmüyor! Diyanet'ten hacı adaylarına uyarı

Ellerinden telefon düşmüyor! Diyanet'ten hacı adaylarına uyarı

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Halil

Bu çok önemli bir konu. Mesele Diyanet'in tavır ve tutumu da değil. Bu durum zamane fitnesi. Maalesef teknoloji-perestliği bu. İbadeti de zıvanadan çıkardık. Diyanet değil kendimiz çıkardık. Allah bizi affetsin. Onun huzurunda poz veriyoruz kameralara!!!!!
  • 1 Yıl Önce

Abd em-mi

Hacilik , hacc , ne demek İbadet ne demek ,NÜSÜK ne demek DIYANET ne demek ne ise yarar Kime lazım..
  • 1 Yıl Önce

DEVRAN

BIRAKIN KEYİF ÇIKARSINLAR. ZATEN KADIN ERKEK KARIŞIK TAVAF YAPTIKLARI VE AREFE GÜNÜ VAKFE YAPAMADIKLARI İÇİN ZATEN HAC MAC OLMUYOR SONUÇ HÜSRAN.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

HACCIN RUHUNA UYMAYAN HAREKETLER HAC GÖREVİMİZE GÖLGE DÜŞÜYOR, BUGÜNÜN HACCI, SANKİ TURİSTİK SEYAHATMİŞ GİBİ DAVRANIŞLAR GERÇEK VE SAMİMİ MÜSLÜMANLARI ÇOK DERİNDEN YARALIYOR, HACI ADAYLARIMIZ, GÖRÜNTÜLERE DEĞİL, KALBI SAMİMİ NİYETLERE ÇOK DİKKAT ETMELİDİR, AKSİ HALDE DÖNÜŞÜMÜZLE BİRLİKTE, HZ EBUBEKİR'İN SADAKATINI, HZ ÖMER'İN ADALETİNİ, HZ OSMAN'IN HAYA VE TERBİYESİNİ VE HZ ALİ'NİN İLMİNİ VE İMANİ CESARETİ BURALARA GETİREBİLİYORMUYUZ VE BUNLARA SADIK KALABİLİYORMUYUZ ÖNEMLİ OLAN HACIN NETİCELERİ BUNLAR OLMADIKTAN SONRASI BOŞTUR.
  • 1 Yıl Önce

vatandaş rıza

sayın diyanet yetkilileri , siz önce merkezi ezan , digital ezan ve 5 cemaat için açılan mikrofondan vazgeçin sonra konuşun ki lafınızın bir hükmü olsun. İmam pırtlarsa cemaatin ne yapabileceğini gözünüzle görüyorsunuz. Bir laf söylemeden önce kendinize bakın. Anlamadıysanız dönüp bir daha bakın
  • 1 Yıl Önce

Ömer

Gösteriş için mi gittiniz, biraz ibadete tefekküre verin kendinizi
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23