• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Milletin içinde tayt giyiyor' denilen vali sessizliğini bozdu

'Milletin içinde tayt giyiyor' denilen vali sessizliğini bozdu

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Modacı

Vali giyinmiş. CHP'li geldiği gibi gitmeyenlerin torunları otel kapısında dötü açık havlu ile yakalanıyor.
  • 1 Saat Önce

Zeynel

Lgbt ye destek verirken modernsiniz
  • 1 Saat Önce

Mehmet

Yahu ne kadar ahmak var adam bisiklet kullanıyor takım elbise ilemi bisiklete binmekmi lazım adam hiç olamazsa sizin gibi çalıp çırpmıyor
  • 2 Saat Önce

Svs58

Vali onu yaparsa halk ne yapmaz...Ne günlere kaldık,o makamın bir ağırlığı var..
  • 2 Saat Önce

Kemal

keçiyle koyun hikayesi var. koyun taştan atlarken kuyruğu havalanmış, keçi gülmüş arkan göründü diye. Koyun demiş ki keçiye e seninki hep ayazda buna ne diyeceğiz. Teşbihte hata olmaz durum bu.
  • 2 Saat Önce

Murtaza

CHP kars milletvekilinden Allah Razı Olsun ! 78 yaşımdayım, Hayatımda CHP'ye oy vermedim. Bu valinin yaptığı şey doğrudan doğruya AKP'ye suikasttır, Türk Milletine saygısızlıktır. Edebe muğayirdir. BU kıyafetle insan içine çıkmaya UTANMAYAN vali, bu gudubet fotoğraflarını çoğaltıp gazetelere de göndersin, belki birilerinden âferin alır.CHP milletvekiline de teşekkür ediyorum, kılık kıyafeti edeb sınırlarına sığmayan VALİ Türk Milletinin yöneticisi olursa kıyameti bekleyin. Sayın İçişleri Bakanımız isterse evliya olsun, böyle yöneticiler onun başına en büyük beladır.
  • 2 Saat Önce

Fatih

Bisikleti kullanabileceğin tek kıyafet bu mudur diye sormadan edemedim. Bence de tayt. Hatlar açıkta, haram, valiye yakışmaz.
  • 2 Saat Önce

Fatih

Chp li Kanallardaki fareler gibi gırtlaklarına kadar lağım içinde debeleyenler önce kendi içlerindeki jetcileri grupcuları rezidansçıları 16 yaşındaki çocuğu taciz edenleri kendinden 35 yaş küçük metresiyle otelde basılanları tecavüzcüleri tacizcileri haramzadeleri pavyoncu delegelerini temizlesin ihraç etsinler sonra insan içine çıkabilirler.
  • 2 Saat Önce

1 isi

Vali bey olmamış, en azından sadece spor yaparken tenha da kullan
  • 3 Saat Önce

Şahin

Bir Ardahanli olarak Ardahan STK lari ve vatandaşları validen memnun vali halkla iç içe calişıyor,Ayrıca Kars'ın milletvekili sana ne oluyor. CHP liler siz gidin lgbt lileri savunmaya devam edin içinizde lgbt li çok. Hadi başka kapıya valiyi yedirmeyiz.
  • 3 Saat Önce

Aspar

Senin lafınlamı hareket edecek devlet öğrenmişsin bi laf yedirmeyiz merkeze çekerlerse göreyim bakayım ne yapacaksın

görevden alınmalı

edep haya makam sahibi liyakat <eper fotğraf dogruysa alınmalı vali
  • 3 Saat Önce

hangi parti olursa olsun

devlet adamlığı sıfatına uygun giymeli bürrokrasideki makam sahibi kimseler vali alınsın ankarada bol bol giyer
  • 3 Saat Önce

Vatandaş

Bence vali chp li olsaydı myto ile gezse idi tüm chp lilerde korurdu.
  • 3 Saat Önce

Leyl....

Selam aleyk! Tevbe Estagfirullah!! Sporun da bu kadari artik mide bulandirici.. Te$hircilikdir.. Herseyin birseyi var..
  • 3 Saat Önce

Ali

Bisiklet yunzpantolon ile mi kulanacak Adam. Giyimi iyi Modern ve yakışmış CHP önce kendine baksın Hırsızlığa Rüşvete dolandırıcık vatanhayinliği edip Türkiye dolandiranlar Çıkıp pantolon konuşamaz .
  • 3 Saat Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23