• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şam'daki sağlık üssüne Türkiye dokunuşu

Şam'daki sağlık üssüne Türkiye dokunuşu

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hakk

AB bu eleman ve ekiplerin masrafını üstlenmesi gerekir. Yoksa AB sınırından kaçak geçişleri engelleyen güvenlik güçlerimizin büyük bölümünü bu hastanelerin güvenliğini ayakta tutmak için aktarma zorunda kalabiliriz
  • 1 Gün Önce

Kaya toplu

Suriye ile neden deniz yetki antlaşmasını yapamadık düşmanlarımız lübnanla yaptı şimdide Suriye ile yaparlarsa hiç şaşmam
  • 1 Gün Önce

YÜKSEL

İşte ne hikmetse bu gün sinek olanlar yarın arı llup bizi tehdit ediyor. 1990 lardan 2010 yıllarına kadar Türkiye Cumhuriyeti pasaportu taşıyan başkani dürtüsü bu gün Türkiye ziyaretinde uzun namlulu silahlarla güç gösterisi yapıyor. Ekmeğimizi yiyenin golü kalkıyor.
  • 1 Gün Önce

Mesut Sarp

Tebrikler büyük bir içtihat. Allah sağlık ve eğitim gibi kuruluşların taş üstünde taş kalmayan Suriye'de süratle yapılmasını sağlayan kişilerden razı olsun. Suriyelilerin Türkiye'de Suriyeli çokluğundan sadece şikayetçi olmak yetmiyor. Geri dönecek insanlara hastane okul ve barınak şart. Tabii ki yardım edeceğiz ancak finansmanın yükünü fakir halkımızın üzerine yükleme yerine tüm zengin Arap ülkelerine heyetler gönderip resmen para istememiz lazım. Bu entarili petro dolar zengini Araplar üstüne üstlük bir de sözüm ona Müslüman. Amerika ve İngiltere'deki siyonistlerin bankalarına trilyonlarca dolar ödeyenler savaşta Suriyeli sığınmacıları dahi kabul etmeyip seyrettiler. Şimdi de artık Suriye'nin imarını ödesinler. Muhalefet ve hükümetteki siyasilerimizden bu konuda açıklama bekliyoruz.
  • 2 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23