• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Görüntüler Türkiye’yi ayağa kaldırmıştı! O rezil doktordan dikkat çeken karar

Görüntüler Türkiye’yi ayağa kaldırmıştı! O rezil doktordan dikkat çeken karar

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

akif

Hastasına diklenip hasta yakınına kalem fırlatan doktorun yapacağı tedaviye hasta nasıl güvenir de tedavi olur böyle doktor olacağına hiç olmasın daha iyi, varsın yurt dışına gitsin daha iyi (hastasıyla hasta olan, hastasının iyileşmesi için elinden gelen her şeyi yapan fedakar eli öpülesi doktorlarımızı tenzih ederim) rumuzun doğrucu ama yorumun hiç doğru değil köylülerin hastalarını koca karılara yaptırdığını nerenden uyduruyorsun Millete bu tepeden bakışın sebebi ne...yoksa sende Millete bidon kafalı, göbeğini kaşıyanlar diyenlerdenmisin?
  • 2 Gün Önce

Alî

Ha şöyle Dr olmuş lakin adamlık sıfır, gitsin öve öve bitiremedikleri Avrupa'da sadece nöbetler iflahını keser. Dönercilik yapar sonunda.
  • 2 Gün Önce

ALİ TETİK

Nedir bu ya istifa etmiş dr olunca hatasız mı oluyor bu habere göre haksız hastaya oksijeni ver ondan sonra ne istersen yap
  • 2 Gün Önce

Neco

Bu sadece çok küçük bir örnek.saglik çalışana siddet diye diye medyanın gazıyla devlet bunları simartti.insanlara köpek muamelesi yapıyor çoğu.ozellikle doktorlardan ziyade hemşireler yada hastane mmemurlari resmen hastalara zulüm ediyorlar.sikayet ediyorsunuz hiç bir sonuc çıkmıyor.orneginozrl hastanede çalışan bir memur yada hemşire hastalara siz diye konuşur çok kibar davranır.aynibcalisan devlet Hastanesi'ne geçtiğinde ise hastalar sen diye konuşmaya başlıyor ve azarlamaya başlıyor.ozel hastanede asgari ücrete çalışan bu insanlar devlette 2-3 asgari ücret maaş alıyor ama ne vaktinde ise gelir ne işini düzgün yapar nede insanlara iyi davranıp yardımcı olur.cunku devlette denetleyen kontrol eden ceza veren bir güç yok çiftlik olmuş her yer.
  • 2 Gün Önce

Doğruya Doğrucu

Yarın yurt dışına gider,sizde arkasından bakakalırsınız. doktor olunca hemen vatandaşı koruyorsunuz, KOAH hastası ve doktora diklenen oğlu da kendi tedavilerini köydeki koca karılara yaptırırlar bu gidişle.
  • 2 Gün Önce

Doktorların Ve Hemşirelerin Egosu çok Yüksek

Direk Olarak Görevden Atılmalıydı Bunu Gören Doktorlara Örnek Olmalıydı Cezası Ödül Gibi Olmuş
  • 2 Gün Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23