• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zenginler neden daha az vergi ödüyor? Tuhaf gerçekler...

Zenginler neden daha az vergi ödüyor? Tuhaf gerçekler...

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hsn

bu demek oluyor ki zenginleştikçe insanslarin vatan ve millet sevgisi azalıyor. zaten onların dini para ve sermaye oluyor.
  • 1 Yıl Önce

Oosy

Sıkıyorsa vergiyi onlardan biraz fazla alsınlar bakalım, ekonomileri ne hale getiririz diye olmadık adiliği yaparlar. Geberince servetlerini ahirete götürecekler sanki. Ama şu yönden iyi olur normal vatandaş hesabını çok kolay verir ama onlar veremediği gibi cezası da çok ağır olur tabiki.
  • 1 Yıl Önce

Doğruya Doğru

Doğrudan servet miktarından % 2,5 oranında alınacak ZEKAT (Vergi)tüm gelir adaletsizliğini aşırı zenginliği fakirliği önleyecek tek sistemdir bunun yanın da Fitreler sadakalar İnfaklar hayırlarla ve Faizin olmadığı bir ekonomide tüm insanlar eşitlenir refah içinde yaşar ne Sosyalizm ne Komünizm ne Liberalizm ne Kapitalizm ne Kamalizm ne şu culuk ne bu culuk Kur an a göre bir sistem tüm maddi ve Manevi ihtiyaçların optimum çözümüdür. Ama Küresel sistemi elinde tutan Siyonizm buna asla izin vermez önce Siyonizm yıkılmalıdır.
  • 1 Yıl Önce

ADEM

Zekat oranı %2,5 Zucman tam hesap yapamamış fakat yaklaşmış.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23