• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Serdar Arseven
Serdar Arseven
TÜM YAZILARI

Üçe gelen beşe gider, bu da böyle biline!..

30 Ağustos 2016
A


Serdar Arseven İletişim: [email protected]

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti’yi kurmasından bu yana 15 yıl geçti, “Külliye’ye çıkmasından” bu yana ise 2 yıl.

Dünyanın ve Türkiye’nin en çalkantılı süreçlerini bu yıllarda yaşadık, öyle ilan edilmiş bir “dünya savaşı” yoktu, yani görünüşte bir “Üçüncü Dünya Savaşı”nı geçirmedik ama gerçekte, insan kaybı ve yıkımlar bakımından çok daha ağırlarını yaşadık.

Birinci ve İkinci Dünya Savaşları “Batı’yı da” vurduğundan çok ses getirdi, Üçüncüsü’nde ise kayıpların tamamına yakını Şark’tan.

İsmi konulmamış üçüncü dünya savaşının salt Irak ve Suriye cephelerinde, tamamına yakını Müslüman iki milyonu aşkın masum var, bunlar “asker zayiatı” da değil, siviller katledilen, kahir ekseriyeti çocuk ve kadın.

Bu süreçte ismi konulmamış bir “Üçüncü Dünya Savaşı”na şahitlik ediyoruz…

Evanjelizm denilen sapkın inancın dünyanın parasına, silahına, bütün karanlık ilişkilerine hakim güçleri  adımlarını Şabat takvimi”ne göre atmaya devam ediyorlar.

Büyük Savaş-Armagedon’a götürmek istiyorlar dünyayı.

ABD’de FETÖ’yü kucağında tutan Evanjelist-Hristiyan güçler, Türkleri “Kıyamet Alameti” olarak değerlendiriyorlar.

Türkler, sapkın inanç sahiplerine göre “deccal”!..

Siyonist inancın temelini oluşturan “kutsal” metinlerden Kabala’da, Anadolu’nun karşılığı “EDOM”….

“Yeni Dünya Düzeni” kurulurken fethedilecek ülke “EDOM”, son ülke!..

Dikkatimizden nasıl kaçar, Sayın Recep Tayyip Erdoğan da sık sık ona işaret ediyor, “Şer odaklarını yazacak harf kalmadı alfabede ve Türkiye’ye karşı ittifakta yer almayan şer odağı da kalmadı.”

Papa’nın bin yıllık afarozlusu Patrik’le kucaklaşmasına nasıl tesadüf dersiniz; DEAŞ’ın ve PYD’nin ortak ve tek hedefi Türkiye, Siyonist Lobi Recep Tayyip Erdoğan’ı “yok edilmesi şart olan liderlerin başına” yerleştirdi, FETÖ ayaklanmasının başladığı tarihte Siyonist Simon Wıesenthal Center’ın işareti var:

-Recep Tayyip Erdoğan, Siyonizm karşıtı liderler arasında ve yok edilmesi gerekenlerin başında!..

Meseleyi “FETÖ”nün sığ sularında eritenler, FETÖ itirafçılığı adı altında sulandıranlar, magazine dökenler…

Ekranlardan, klavyelerden birbirlerine “Erdoğan’ı en fazla savunan benim, sen de kim oluyorsun soytarı!” modunda sataşanlar, meseleyi bir “oyun” olarak görüyorlar.

Türkiye’nin nasıl bir bataklığın içinden çıkmaya çalıştığını, düşmanın ne kadar kararlı ve organize olduğunu göremiyorlar.

Kafasının üstündeki avizenin düşmek üzere olduğunu bilen kişi ya oradan kaçar ya da hemen yukarı davranarak hem avizeyi hem de kelleyi kurtarmaya çalışır.

Bu kişi, bunu yapmak yerine bağırıp çağırmayı, gürültü çıkarmayı tercih ederse, bu çabası avizenin inişini çabuklaştırmaktan başka bir işe yaramaz.

Bugün itibarı ile fevkalade hassas bir durumdayız, sıkıntımız gittikçe artacak.

Bu süreçte bize doğru bilgi ve haber kaynakları lâzım, oysa görüyoruz ki doğru haberlere kaynaklık etmesi gereken birçok AK medya organı, süzme ve değerlendirme işini sağlıklı bir şekilde yapamıyor.

Kimi FETÖ’cülerin AK’lanması ve FETÖ ile alâkalı olmayan nicelerinin karalanması süreci kamuda devam ederken, “öteki kısım medya” da “özensizlik” yüzünden buna çanak tutuyor.

Bir de…

Yağcılık, yalakalık gırla!..

Ben beni sürekli olarak alkışlayandan hoşlanmam, dünyanın en kötü adamı da değilim sürekli olarak karalanmam da haksızlık olur!..

İyisi mi doğruya doğru yanlışa yanlış!..

Bunun bir bedeli olabilir, doğruya doğru dediğiniz de de yanlışa yanlış dediğinizde de bundan birileri hoşlanmayacak ve sizi hedefe yerleştirecektir.

Bunu “dost bildikleriniz” bile yapabilecektir.

Amma velâkin yazının giriş bölümlerinde de ifade ettiğimiz üzere, gün o gün değil.

Vatan 15 dakikalık farkla kurtuldu, sonunu getirmeyi hedefleyen rezil darbeden…

Ve her şey de bitmiş değil.

Aslında hiçbir şey bitmiş değil.

Bu şuurla hareket edersek REİS’imize destek oluruz…

Etmezsek sinede birer yük!..

Bize, “paraları, mevkileri ayaklarının altına almış” yürekler gerek.

Üçe gelen beşe gider, bu da böyle biline!.. 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23