Tapınak stadyumları, konser, semboller, ritüeller ve beyin kontrolü (1)
Tapınak stadyumları, konser, semboller, ritüeller ve beyin kontrolü (1)
AHMET MARANKİ
Kanye’nin Türkiye’de verdiği konser sonrasında ortaya çıkan spekülasyonlar, açıklamalar ve karşıt görüşler Türkiye’de yeni bir gündem ve tartışma oluşturdu! Cumhurbaşkanlığı başdanışmanı Oktay Saral açıklama yaptı..
İlgili Kültür bakanlığı ve bu konuyla ilgili birimlerin sessizliği ise çok manidar!!!
MOLLA NASREDDİN, SÜRAHİ VE TOKAT!!!
Nasreddin Hoca’nın bir hikayesi vardır! Onunla başlayalım isterseniz! Nasreddin Hoca bir çocuğu çağırır eline topraktan yapılmış sürahi verir! Git su doldur getirir der ve çocuğa bir tane tokat atar! Herkes Nasreddin Hoca’ya sorar! Hocam çocuğa niye tokat attın! Sürahiyi kırmasın diye! Ama hocam kırmadı ki! Zaten kırdıktan sonra tokat atmanın faydası yok!
Önceden tokat attım ki; dikkat etsin sürahi ile giderken, gelirken, dikkatli olsun, hem kırmasın, hem taşırmasın, hem kendine hem de çevreye zarar vermesin Vesaire..
Neyse anlayan anladı!!! Anlamayana, anlamak istemeyene ve anlama kabiliyeti olmayanlara, körler sağırlar ve dilsizleri oynayanlara, zaten davul zurna da çalsan boş!!
MİLLETİMİZ HER ŞEYİ TAYYİP
ERDOĞAN’DAN BEKLİYOR!
Sanki bu ülkede muhalif medya kalemşörleri her hadisede olduğu gibi; Kanye konserin mesulü de Recep Tayyip Erdoğan demeye getiriyor!Medya platformları,haddini bilmeyen göbeğini kaşıyıp yorum yapanlar, tuzu kuru olanlar, vs....!
HERKES GÖREVİNİ YAPSIN
YAPAMAYANLAR DA BIRAKSIN GİTSİN!
Biz böyle diyoruz da ne bırakıp giden var ne de bunları görevden alan!!!
Türkiye’de bir gerginlik var!! Pek çok bakanlık ve işini bilir bürokratlar sanki hükümeti yıpratmak için el birliği etmişçesine millete karşı duruşun da ısrarlı tavrını başta Turizm ve Kültür Bakanlığı olmak üzere devam ettiriyor!!!
TURİZM REKLAMI MI! PORNO FİLM Mİ!
Yeri gelmişken söyleyelim! Dikkat ederseniz başta TRT olmak üzere bütün kanallarda turizm reklamları var, otel reklamları var!
Adam otel tanıtacak.. Türk Müslüman toplumun örf adet aile yapısında gece bile giyilmeyecek kıyafetlerle; anadan üryan iç çamaşırlarıyla, donuyla, sütyeni ile sulara dalan sonra da ıslak silüetini gösterip teşhir eden turizm reklamını bir veren, iki yayınlayan ve bunu denetleyen bir RTÜK yok mu? Veya biz mi geri kafalıyız!
Kendini çağdaş gören bu güruha Sormak lazım! Sen karını, kızını bu kıyafetle ekranlarda, reklamlarda, oynatıp bu kıyafetleriyle teşhir eder misin! Diye sormak lazım!! Her şeyin bir edebi, adabı, bir kuralı olur. Reklamın da böyle olması lazım!!! Sonradan diyorlar ki kadına şiddet ve taciz arttı! Kardeşim sen devletin bizim vergilerimizle ödenmiş TRT’de ve bütün kanallarda böyle reklamlar ve öyle programlar yayınlayıp sabah ve gündüz kuşağı programlarındaki ahlaka mugayir sözlerle insanları tahrik edersen yarın bu sokakta taciz görmeyen gezecek ne kadınımız ne kızımız kalır!
Daha kapalı kapılar ardında yapılanlara bir şey demiyorum! Kimliksiz olarak otellere giden ve otel odalarında yapılan fuhuş legalleşmiş hali ise Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve bu kararları çıkaran hükümetin ve milletvekillerinin dünyevi ve uhrevi saadetlerine etki edecek en büyük ayıbıdır!
Kimlik sorulmadan, karı koca olup olmadığı, kimin karısı kızı olduğu bilinmeden otel odasına turizm adı altında gelen insanların ahlaka mugayir hallerin yaşanmasına sebep olanlar en az onlar kadar suçludur!!!!
Gelelim Kanye konserine! Hani hep Avrupa birliğine girelim diyoruz ya..
Gelin bakalım Avrupa birliği bu konserle ilgili ne karar almış bizim çağdaşlara ilericilere sosyal demokratlara ve bilhassa buna müsaade eden ve bilhassa kendini Müslüman görenlere, vatanperver görenlere, milliyetçi görenlere ve bu konsere katılanlara ithaf ediyorum!
Kanye konserini!
İngiltere: kamu yararına uygun olmadığı gerekçesiyle bu rapçinin girişini İngiltere’ye engellemiş ve İngiltere’nin en büyük festivali wireless festivalindeki sahnesini iptal etmiştir
İtalya: kamu güvenliği ve nefret söylemi endişeleri nedeniyle stadyum konserlerini yasaklamıştır
Fransa: İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla Marsilya’daki konseri iptal edilmiştir.
Polonya: Kültür bakanlığı-nazizm propagandası-eleştirileriyle rapçinin stadyum konserlerini iptal etmiştir.
İsviçre: FC Basel kulübü kendine ait olan stadyumunu sanatçıya konser için açılmasına müsaade etmemiştir!
Daha pek çok Avrupa ülkesi buna karşı çıkarken %99,9’u Müslüman ve Cumhur İttifakı Hükümeti’nin iktidarında pek çok ritüel ve sembollerin işlenip “I am a god-ben Allah’ım, ben yaratıcı’yım” gibi söylemlerle Türkiye’nin en büyük Stadyumu’nda 100.000’den fazla insanın dünya görseli üzerinde pekçok ritüellerin sembollerin ve pagan kültürünün işlenmesini bundan sonra olabilecek gelişmeler hususunda yetkilileri bilgilendiriyorum!
Fenomen MARANKİ diyor ki;
Bugüne kadar bütün bu konularda yazdıklarım gerçekleşmiş; eser vermiş bir araştırmacı yazar olarak;
1000 yıllık İslam kültürüne sahip dini İslam olan ve beş vakit ezanlarını okunduğu Osmanlı bakiyesi Türkiye cumhuriyeti devletinde konserin bütününü değerlendirdiğimizde ülkemizde gizli tehditler yanında, ülkemize döviz kazandırıyoruz, ülkemizi tanıtıyoruz ve sanat icra ediyoruz.. Vesaire gibi gerekçelerle yapılan bu konserle ilgili olarak; bu konuda kitap yazmış, metafizik araştırmalar, parapsikolojik araştırmalar gibi konularda program yapmış, onlarca video yayınlamış ve bu konserin altında yatan subliminal mesajlarının insanlığı nerelere götürdüğü hakkında bilimsel çalışmaları ortaya koymuş birisi gibi bundan sonra olabileceklerle alakalı bir sonraki yazımda açıklayacağım bilgi ve belgeler ışığında yetkilileri göreve davet ediyor buraya da ulusal basına kayıt düşüyorum!
Devam edecek!