• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Abdurrahman Dilipak
Abdurrahman Dilipak
TÜM YAZILARI

İlahlar savaşına hazır mısınız?

06 Mart 2022
A


Abdurrahman Dilipak İletişim: [email protected]

“Deizm” tartışmasını unutun. Birileri, hani şu peşlerinden koştuğumuz, idollerimiz olan zamane tanrıları yok mu, Bill Gates, Elon Musk falan gibi.. 

Onlar “Tanrıyı tedavülden kaldırmak” için yola çıktılar! Artık siz de “Tanrı” olabilirsiniz! 

Yani sözün özü “Deist” olmanıza gerek yok. Siz tanrı olacaksınız ya hu! 

Metaverse girin Genesiste yeniden yaratılacaksınız.

İşler tersine döndü. Ufaklıklar Deist olurken, “Baba”lar ya da “Büyük Biraderler tanrı olmaya hazırlanıyorlar! 

Haydi Business’ler! Yıllık geliriniz 1 trilyon dolara ulaşacak Metaverse’e katılmanın tam zamanı! Tanrılar tanrısı Lucifer sizi “Yeryüzünde bir cennet ve ebedi bir hayata çağırıyor. 

Hem zaten ne diye, “Ankara ya da Antalya’ya, önemli bir toplantı var ya da bayi toplantısına gidiyorum diye Ukrayna’ya gidip pahalı ve riskli sex partilerine katılacaksınız ki, zaten Ukrayna da savaş var. Sen söyle Ukrayna, Katmandu ya da Rio de Janeiro ayağına gelsin, hem de tek tıkla. İster kumar oyna, istersen sanal dünyanın artırılmış gerçeklik dünyasında RF’le uyuşturucu al. Daha ucuz ve pratik, garantili bir gözlük parasına. İcabında fetvası da bedava! 

Hem zaten siz tanrı olma yolunda ilerlerken ne fetvası kardeşim.

Starlink hizmetinde yeni dünyaya uçmak için, 5G için “Ankara çalışıyor”!

Yeni iş dünyası Metaverse aleminde hayat bulacak. JP Morgan öyle buyurdu. Biz Davos’u beklerken Barcelona fuarında bunlar da konuşuldu. Bizler “Biyolojik insan”ın son örnekleriyiz. Bizden sonrası Trans Humanizm dönemi. Biyolojik insan değil, “Biyonik insan” dönemi başlıyor. 

Siborg’lar aslında insan da değil, Nesne. Onlar nesnelerarası iletişimin bir aparatı. İnsan, hayvan ve bilgisayar networkunda biyonik bir robot. Sistem dışı kalanlar, ötekilerin gözünde “çöp”. Onları “hack”leyin kompoza dönüştürmeyi düşünüyorlar. 

Yani genetik kopyalarını ya da beyinlerinin Back-uplarını almaya gerek yok. Belki bazıları için olabilir. 

Onlar da gelecekte ihtiyaç duyulursa Klonoid’e dönüştürmek için bir yedek parça gibi kullanılabilir. Belki bazıları Avatar’a dönüştürülebilir.

Siz tanrı olacaksınız, tanrı! Zengin olacaksınız. Jules Verne’nin rehberliğinde ister 40 günde devri alem yapın, ister Elon amcanızla Mars’a yolculuk yapın, isterseniz deniz altında 20.000 fersahta balıklarla bir gün geçirin. Atlantis’e gidin isterseniz. İsterseniz astral bir yolculuğa çıkın, başka boyuttaki genomlarla tanışın. İster Lucid Dream’larla rüyalarınız daha da renklensin, hayal edin ve artırılmış gerçeklik dünyasında uçun, zaman ve mekandan bağımsız. Lucifer sizin için günah ve cehennemi olmayan bir dünya vaad ediyor!? (Eğer yerseniz)

Digital Native’de din, ritüel, seremoni ve ikonografik geleneksel bir anlam kazanacak ve daha keyif verici bir sportif bir şova dönüşecek. 

Hadi gençler Connectivity’nizi artırın, bağlanın 5G’ye ve Starlink’le hayatın tadını çıkarın, “kâm alın dünyadan, ma-i tesnim için çeşme-i nevpayeden”, Lale devri zamanıdır birileri için bu devir!. 

Sahi sizin Metaverse stratejiniz ne, hacı efendi kardeşim. Sanal Hac, sanal Umre, sanal Kudüs.. Siz Humanoid imam mı verelim Avatar mı olsun. Hafız imama gerek yok, bir chip taktın mı, Arapça da konuşur, Hafız da olur. İsterseniz Şeyh efendilerin bir dizi Klonoidlerini “yaratırız”! Haşa sümme haşa! İsteyene Nakşibendi, isteyene Muhiddini Arabi. İsterseniz Hanefi, Şafi, Caferi Sadık da olur. İster Hacı Bektaş ister Hacıbayram, ne isterseniz. Siborg cemaate Klonoid imam! Yarın yeni Metaverse alemleri de üretilecek? Sahi biz neden kendi tanrımızı üretmiyoruz!?. Bizim de yerli ve milli bir tanrımız neden olmasın. Bizim tanrımızın adı “Kayra Han” olmalı. Tanrılar tanrısı Lucifer kötülük tanrısını öldürdüğü için onu geçiniz.

Bakın yarın bu Metaverse aleminde yeni dünyalar inşa edilecek bu anlamda.  Bunlar inşa edilmeye başladı bile. Decentraland, The Sandbox, Somnium Space, Cryptovoxels bunlardan bazıları.

Bizim müteahhitler ne güne duruyor, hadi, hurraaa(!) fay hattı olmayan sanal ve artırılmış gerçeklik dünyasında yeni cennetinizi inşa etmeye başlayın. Lucifer sizi ödüllendirecek. 

Dünya Starlink ve 5G ile bir ‘IoT’, yani, insan hayvan ve bilgisayarı “U borusu” gibi eşitleyen, nesnelerin interneti ile ülkelerin sınır, rejim ve iktidar yapıları, üretim-tüketim işleri ve ilişkiler, her şey yapay zekanın kontrolüne geçeceği için artık para ve hükümetlere de gerek kalmayacak. “Global bir köy”e dönen dünyada siyasetin, hukukun, bürokrasinin yerini yapay zeka alacak.  Öğrenen makineler, otonom robotik sistemler, hayata hakim olacak da, insan bu işin neresinde derseniz, o da ne! İnsan yok ki bu oyunda, Bionik robotlar var. Sistemin biyolojik protezler. Zaten bu kadar insanımsı GENOM’a ihtiyaç yok, onlar her ne kadar, din, ahlak ve gelenekten, hatta biyolojik cinsiyetten soyutlanmış birer GENDER BİREYİ olsalar da!

İnsansız hava, kara, deniz araçları olacaksa, şoförleri, pilotları, kaptanları ne yapaksınız? Ya da öğrenme diye bir şey olmayacaksa, beyne yükleme yapıyor ve silebiliyorsanız, okullara ne gerek var. Öğretmene, öğrenciye ne gerek var. Humanoid’ler her şeyi yapacaksa, doktora, mühendise, işçiye ne gerek var! Sahi bu kadar “çöp adamı” ne yapacaksınız!

Şimdi birileri bir yandan da 6-7G’ye hazırlanıyor. Allah şerlerinden emin eylesin.

Size genetik hastalıkların tedavisinden, daha konforlu, kaliteli, sağlıklı bir hayattan söz ediyorlar. Bu Luciferin bir yalanı. Biliyorum “yeryüzünde bir cennet ve ebedi bir hayat”dan söz ediyorlar. Evet Allah’a savaş açıyor bu Şeytani güçler ve bizim giderek “Light”leşen Green Business’ten birileri bu yalana şimdiden inanmış gözüküyor ve bilerek ya da bilmeyerek Luciferin misyonerliğini yapıyor.

Oysa bilmek gerekir ki, “Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir”. Makineyi kullanabilirsiniz, o sizin proteziniz olabilr, ama makine sizi kullanıyor ve sizi kendi protezi haline dönüştürüyor, nesneleştiriyorsa, orada bir yanlışlık var demektir. Unutmayalım ki, “Ağuyu altın tas içre sunarlar, bal da onun suç ortağı”..

Biz dün pandemi,  bugün Ukrayna ile uğraşırken, birileri Şeytani bir plan peşinde. Sahi Ukrayna savaşı ya da kapıdaki Çin savaşı yeni dönemin, Ultra Postpodern çağın İlahlar savaşı olmasın!

“İlah” ne mi demek: Hani onlar size bir şey söylerlerdi de, siz o şey üzerinde düşünmeden o şeyi kabul ya da reddetmez miydiniz! İşte bu onları İlah ve Rab edinmek demektir. Onun için bize din ve devlet büyükleri ya da her kim olursa olsun, herhangi bir sebeble onları İlah ve Rab edinmememiz emredilmektedir. Hatırlatırım masiyette itaat yoktur. “La ilahe”nin manası budur. Allah’a iman eden kişi hiç kimseyi ya da nesneyi put ve ilah edinmez. Edinemez. Edinmemeli.

Deccaliyet, siyaset, bürokrasi, akademi, Media, STK’lardaki “içimizdeki beyinsizler” üzerinden ağlarını örmeye devam ediyor. Siber bir savaşa hazır olun. “Deccal tabakta”, Deccalin adamları akıllı evlerde, sistemlerde gizli, Bio Hackerler aslında yeni dünyanın Bio teröristleri. Bunları çevrenizde doktor ve gıda mühendisi olarak da görebilirsiniz. Yeni katiller için insan öldürmek sadece bir “tık”tan ibarettir. Kansız, patırtısız.

“Great Reset”den neden söz etmiyorlar, ya da “yeni normal” dönemden. Trans Humanizmden söz eden var mı? Helal sentetik et diyorlar da “Klonoidlerden, Kimeralardan neden söz etmiyorlar

Kafanıza Chip taktıklarında iş işten geçmiş olacak. Siz portakal ağacında karanfil kokulu sarımsak hayal ederken dünya başka yerlere götürülüyor, birileri tarafından. Siz Şeytansız, cehennemi olmayan bir dünya hayal ederken, Şeytanın kucağına doğru koştuğunuzun farkında mısınız. Kaçtığınızı sandığınız şeye doğru koşuyorsunuz. Bu zamanımızın en büyük fitnesi. Benden söylemesi. Hoş, birileri için söylesen de bir, söylemesen de. Çünkü gözleri var görmüyorlar, kulakları var duymuyorlar, kalpleri var hissetmiyorlar. 

Selâm ve dua ile.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23