• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zonguldak’ta kısmi kısıtlama sürüyor

Yeniakit Publisher
2020-05-18 15:05:31 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Zonguldak’ta kısmi kısıtlama sürüyor

Zonguldak’ta hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının ardından bugün genelge ile belirtilen iş yerleri açıldı.

Zonguldak’ta hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının ardından bugün genelge ile belirtilen iş yerleri açıldı. Kısmi kısıtlamada vatandaşlar saat 16.00’ya kadar alışveriş yaptı.

İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda 14 büyükşehir ve Zonguldak’ta 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının ardından bugün itibariyle genelge doğrultusunda belirlenen iş yerleri açıldı. Kasap, market, manav, fırın gibi iş yerleri saat 16.00’ya kadar vatandaşların ihtiyacının karşılanması için açık kaldı.

Öte yandan kentin en işlek caddesi olan Gazipaşa başta olmak üzere cadde ve sokaklar boş kaldı. İhtiyaçları için markete giden vatandaşlar, alışveriş sonrası evlerinin yolunu tuttu. Nüfus Müdürlüğü kimlik yenileme, geçici kimlik işlemleri için açık tutuldu. Sokağa çıkma kısıtlaması bulunanlara ise idari para cezası uygulandı. Trafik ekipleri gün boyunca sık sık vatandaşlara uyarı anonsları yaptı. Sosyal mesafenin korunmasına ve maske kullanımı konusunda vatandaşlar uyarıldı. Kısmi kısıtlama uygulaması il genelinde yarın da devam edecek.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23