• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zalim Yunan askeri yine ateş açtı! Yaralılar var

Yeniakit Publisher
2020-03-04 12:21:00 -
Zalim Yunan askeri yine ateş açtı! Yaralılar var

Türkiye'nin sınır kapılarını açma kararı sonrası Yunanistan sınırına akın eden düzensiz göçmenlere ülkenin askerleri tarafından ateş açıldı. Açılan ateş sonucu bazı göçmenlerin yaralandığı bildirildi.

Türkiye'nin İdlib'de verdiği 34 şehit sonrası sınır kapılarını düzensiz göçmenlere açma kararı ile birlikte binlerce mülteci sınır kapılarına yöneldi.

Çoğunluğu kara yoluyla Avrupa'ya gitme yolunu seçen düzensiz göçmenler, sınırda Yunanistan'ın zulmüyle karşılaştı.

Avrupa'ya gitmek için sınırda bekleyen düzensiz göçmenlere zalim Yunan askerince ateş açıldı, bazı düzensiz göçmenler yaralandı.

Yaralananlar var

Tampon bölgenin yakınındaki arazide bekleyen düzensiz göçmenlere Yunan askerince ateş açıldı.

Açılan ateş sonucu bazı düzensiz göçmenler yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

06mtyazıyor

Acil Yunan sınırına Mültecileri korumak için 30 bin Asker gönderilmeli. Mültecilere ateş açarlarsa Yunanlara ateş açılmalı. Savaşsa savaş ulan. Yeter ulan bu zalimlerin yaptıkları.Halka silah dağıtsın devlet Suriye ve Yunanistanı dümdüz edelim.

SA

Allah kimseyi mülteci durumuna düşürmesin. Nedir bu göçmenlerin acısı. Belgesellerde canını kurtarmak için suya atlayan ceylanlar gibiler. Ama Sudada TİMSAHLAR var. Bizdeki atasözleri gibi, Denize düşen yılana sarılır. Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık...Ne diyim Allah yardım etsin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23