• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yüzde 25'i geçemeyen Kılıçdaroğlu'ndan komik açıklama: Çok yakında...

Yeniakit Publisher
2020-02-25 10:36:00 -
Yüzde 25'i geçemeyen Kılıçdaroğlu'ndan komik açıklama: Çok yakında...

CHP'nin başına geçtiğinden beri yüzde 25 oy oranını aşamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, komik bir açıklama yaparak "Çok yakında iktidar olacağız, tabanımız hazırlıklı olmalı" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hedefini yüksek tutmaya başladı.

Genel seçimlerde partisini yüzde 25 bandının üzerine taşımayı başaramayan Kemal Kılıçdaroğlu, çok yakında iktidara geleceklerini söyledi.

Partisinin üst düzey kurmaylarıyla bir araya gelen CHP Lideri, tabanın CHP iktidarına hazırlanması gerektiğini ifade etti.

l ve ilçe başkanlarına talimatımdır"

Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP, 5 yılda Türkiye’nin bütün sorunlarını çözer. MYK üyelerine, il ve ilçe başkanlarına talimatımdır: Kısa bir sürede iktidara geleceğiz. Çözüm önerilerimizi gidin, anlatın, karşı mahalleye anlatın." şeklinde konuştu.

"Çok yakın zamanda iktidar olacağız"

Cumhuriyet'in haberine göre; CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Çok yakın zamanda iktidar olacağız. Tabanımız buna hazırlıklı olmalı." dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

aziz

siz ve milletsiz iktidar olmak! sadece darbelerde olmus, darbecilere mahleme gostermeyecek artik bi millet, o halde yine cuval dolusu kaf daginin ardindaki milletsiz iktidar ne ola? bos laf

neron11

bu böyle konuşmuşsa yine birileri darbe lafı fısıldamıştır kulağına,başka türlü iktidara gelme ihtimali olmadığına göre tek seçenek bu,15 temmuz başarılı olsaydı kılıçdaroğlu kesin başbakandı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23