• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunanistan’dan Türkiye açıklaması: Silahlı Kuvvetler hazır

Yeniakit Publisher
2020-02-06 15:01:00 -
Yunanistan’dan Türkiye açıklaması: Silahlı Kuvvetler hazır

Yunanistan’dan peş peşe Türkiye açıklamaları gelmeye devam ediyor. Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Alkibiades Stephanis, Türkiye’ye atıfta bulunarak, “Yunan Silahlı Kuvvetleri yapması gerekeni yapmaya hazır. " dedi.

 yeniakit.com.tr 

Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Alkibiades Stephanis Yunanistan'da katıldığı radyo programında Ege’de mültecilerle olan problemden bahsetti. Yeni geliştirilen bariyer sistemi hakkında bilgi verdi.

Stephanis uygulamanın ilk önce pilot bir çalışma olduğunu belirterek, göçün ulusal bir sorun olduğunu vurguladı.

Türkiye’ye atıfta bulunan Stephanis, “Açık kanallarımız var, ancak Yunan Silahlı Kuvvetleri yapması gerekeni yapmaya hazır. " dedi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Alkibiades Stephanis

“Türkiye ile bir anlaşma yapılmadı”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’de yapmış olduğu konuşmada, " Bu yıl bir Kardak krizi yaşanmamıştır. Niye? Ortaya koyduğumuz tavırlarla dedik ki, 'bakın Kardak'ta bundan önce olduğu gibi en ufak bir hareket olursa cevabımız farklı olur ama Kardak'ta Yunanistan tarafından herhangi bir şey olmazsa bizim tarafımızdan da herhangi bir şeyin olmadığını göreceksiniz'. Nitekim Savunma Bakanım bugün büyük ihtimalle Yunanistan Savunma Bakanını arayarak kendisine de teşekkür edecekti, bu yıl olduğu gibi bundan sonra da bu süreç Kardak ve diğer adalar olmak üzere devam etsin diye. Olması gereken budur ama Avrupa Parlamentosundaki çok ciddi bir edepsizlik, ahlaksızlık yapmıştır. Ben onu Yunanistan adına görmüyorum. Onu sadece şahsına ait bir ahlaksızlık olarak görüyorum. Dolayısıyla çok da fazla oraya vakit ayırmaya gerek yoktur." Açıklamasında bulunmuştu.

Milli Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos, Tayyip Erdoğan'ın Kardak hakkındaki açıklamalarını reddederek, “Türkiye ile bir anlaşma yapılmadı.” Dedi.

  

Yunanistan Milli Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

oflu

ULAN DANGALAK,YUNAN ANLAŞILDI SEN AB VE ABD YE GÜVENİYORSUN. ULAN SALAK BİR SAATLİK İŞİNİZ VAR. ONLARIN SENİN İMDADINA YETİŞMESİ MÜMKÜN DEĞİL. P... LİĞİ BIRAZ BIRAK DA BİR DAKİKA ADAM OLUN YAHU.

serhat

alışmış kudurmuştan beterdir.alışmışlar denize dökülmeye
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23