• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yine aynı kuyumcu! Bir kez daha silahlı saldırı

Yeniakit Publisher
DHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

İstanbul Avcılar’da tehditle para isteyen kişilere ödeme yapmayan kuyumcuya sabah saatlerinde ikinci kez silahlı saldırı düzenlendi.

Avcılar’da tehditle para isteyen kişilere ödeme yapmayı reddeden kuyumcu, sabah saatlerinde ikinci kez silahlı saldırıya uğradı.

Olay Yeşilkent Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki kuyumcuda meydana geldi. İddiaya göre kuyumcu Oğuz Sönmez tehditle kendisinden para isteyen kişilere ödeme yapmadı. Sabaha karşı dükkanın önüne yaya olarak gelen 1 şüpheli kuyumcuya silahla ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı. Sabah iş yerini açan Sönmez’in ihbarı üzerine polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

İkinci kez silahla ateş açıldı

Aynı kuyumcunun 2 Kasım Cumartesi günü de motosikletli şüpheliler tarafından kurşunlandığı, saldırganların henüz yakalanmadığı öğrenildi. Kuyumcu Oğuz Sönmez, olay günü yaptığı açıklamada, "Bize sözde 5 milyon lira ceza kestiklerini söylediler. Whatsapp üzerinden sadece sesli aramayla iletişime geçiyorlar. Bu şekilde tehdit ettiler. Biz ödeme yapmadık. Bu sabah geldiğimizde kurşun izlerini gördük. Biz bu parayı vermeyeceğiz. Bizim kimseye verecek paramız yok. Whatsapp üzerinden yurtdışı numaralarından arıyorlar" şeklinde konuştu.

Saldırı anı güvenlik kamerasında

Kuyumcuya ikinci kez düzenlenen silahlı saldırı güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, dükkanın önüne yaya olarak gelen siyah giyimli şüphelinin 5 el ateş ettiği anlar görülüyor. Şüpheli daha sonra koşarak olay yerinden kaçıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23