• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Yeni Hasan’lar yetiştirmeliyiz’

Yeniakit Publisher
2016-01-06 07:25:00 - 2016-01-06 06:44:38

Umre ibadetini gerçekleştirdikten sonra kalp krizi geçirerek vefat eden Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü ve yazarımız Hasan Karakaya için taziye ziyaretleri sürüyor. ES Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Hasan Karakaya’dan çok şey öğrendiklerini belirterek, “Yeni Hasan’lar yetiştirmenin emelinde ve derdinde olacağız” dedi.

LEVENT SONATCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile katıldığı Arabistan seyahatinde, umre ibadetini gerçekleştirdikten sonra kalp krizi geçirerek Hakk’a yürüyen gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü ve yazarımız Hasan Karakaya ağabeyimiz için Akit Medya Grubu’na taziye ziyaretleri devam ediyor.

TÜRK MEDYA GRUBU’NDAN AKİT’E TAZİYE ZİYARETİ

ES Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ve 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu’na taziye ziyaretinde bulundu. Ethem Sancak, Hasan Karakaya’nın vefatıyla derin üzüntü duyduğunu, büyük bir yol göstericinin kaybını yaşadıklarını söyledi. Sancak, Akit Gazetesi’nin ve Hasan Karakaya’nın camiamızın kutup yıldızları olduğunu, Akit Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ve Hasan Karakaya’dan çok şey öğrendiklerini belirterek, “Yeni Hasan’lar yetiştirmenin emelinde ve derdinde olacağız” dedi.



İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Aydın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Danışmanı Prof. Dr. Erman Tuncer, Prof. Dr. Ömer Özyılmaz, gazeteci-yazar Ahmet Varol, İbrahim Balcı, Eyüp Ensari, gazetemiz eski yazarlarından Mustafa Kaplan, gazeteci yazar Bünyamin Ateş, Küçükçekmece Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, İsmailağa Heyet Başkanı Hasan Kılıç, İsmailağa Cemaatinin önde gelen isimlerinden Ahmet Ustaosmanoğlu, ‘Kemal Efendi’ olarak tanınan Kemal Hut, Akabe Vakfı Başkanı Sabahattin Öztekin, Akabe Vakfı Genel Müdürü Nihat Kılıç, Hilal Tv Genel Müdürü Erdoğan Karacakaya, Kur’ani Hayat Dergisi Yazı İşleri Müdürü Muharrem Baykul, Yardımeli Derneği Başkanı Dr. Sadık Danışman, Kur’an Araştırmaları Merkezi Genel Sekreteri Feyzullah Akyol, Hayat Yayın Grubu’ndan Hayati Bayrak, Kenan Yabanigül ve Mehmet İnanç da Mustafa Karahasanoğlu’nu ziyaret etti ve Hasan Karakaya’nın vefatından dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kaynak: Yeni Akit Gazetesi

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23