Emre Belözoğlu'nun maaşı konusunda ilginç bir uygulamaya giden Fenerbahçe, Volkan Demirel'e de benzer bir tarife uygulamayı planlıyor.
Sarı-Lacivertlilerde yıllardır forma giyen birçok oyuncuyla yollarını ayırıp yeni yıldızlar getirirken, eski oyunculardan kalanlar da oldu. Emre Belzöoğlu'yla sözleşme yenilemek isteyen ancak geçen sezon kazandığı 2.1 milyon euroyu vermeye niyeti olmayan Fenerbahçe, bir ilke imza atarak sadece maç başı ücret ödemeye karar verdi. 1 yıllığına anlaşılan kaptana maç başı 50 bin euro ödenecek ve yıldızın 30 maçı geçmesi durumunda bu ücret 75 bin euroya çıkarılacak.
ÖZELLİKLE VOLKAN...
Aynı uygulamayı diğer oyunculara da yapmayı planlayan Sarı-Lacivertli yönetim, özellikle yıllık 2.5 milyon euro kazanan diğer kaptan Volkan Demirel için böyle bir teklif yapmaya hazırlanıyor.