• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Uyanık' Şahan Gökbakar yangın bölgesinde vatandaşla tartıştı

Yeniakit Publisher
2021-08-05 15:26:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Marmaris'te 10 milyon liraya satın aldığı villasına 'özel mülktür' tabelası asarak uyanıklık yapmaya çalışan Şahan Gökbakar şimdi de yangın bölgesinde bir gönüllü ile tartıştı.

Türkiye orman yangınları ile mücadele ederken binlerce gönüllü de bölgede çalışmalara destek veriyor.

Marmaris'te 10 milyon liraya satın aldığı villasına 'özel mülktür' tabelası asarak uyanıklık yapmaya çalışan komedyen Şahan Gökbakar’ın, evine yakın bölgede çalışmaları takip ettiği, gönüllü birkaç kişinin de komedyen ile birlikte ekiplere yardımcı olduğu gözlendi.

Ortaya çıkan bir görüntüde, genç olduğu gözlenen bir gönüllü ile Gökbakar’ın tartıştığı görüldü.

Şahan Gökbakar’ın, “Sen burada yangınla çarpış. Yanlış buluyorsan, buradan tut ağabey suyu. Adamlar herhalde daha iyi biliyor değil mi? İtfaiyeci ağabey adamlar.” dediği duyuldu.

Şahan Gökbakar'ın uyarılarının ardından bir görevlinin, “Buraya ters dönerse sizi yakar.” sözleri üzerine ise gönüllünün, “Yaksın, zaten yanmışız.” diyerek yanıt verdiği görüldü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Efesli Heraklitos

Adam itfayecileri dinleyelim diyor. Oradaki arkadas duygusal yaklasiyor ve mantiksiz hareket ediyor. Zaten itfayeci Sahan in dedigini onayliyor.

saffet

Ormanın içinde mi bu villa
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23