• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ümit Özdağ çirkin "pankart" provokasyonuna devam edeceklerini açıkladı! Bakan Soylu'yu ahlaksızca hedef alıyor

Yeniakit Publisher
2022-09-16 16:40:00 - 2022-09-16 17:20:24
Ümit Özdağ çirkin "pankart" provokasyonuna devam edeceklerini açıkladı! Bakan Soylu'yu ahlaksızca hedef alıyor

Irkçı politikası ile gündemden düşmeyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, firari mafya elebaşısı Sedat Peker'in yalanlarına sarılıp İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ahlaksızca hedef almayı sürdürüyor. Özdağ, emniyet tarafından toplanan "Escobar" afişlerinin bütün il ve ilçe teşkilatlarına tekrar asacaklarını açıkladı.

 Yeniakit.com.tr 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ahlaksızca hedef almayı sürdüren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, çirkin afiş provokasyonuna ilişkin açıklamada bulundu.

Irkçı Özdağ, emniyet mensupları tarafından toplatılan, üzerinde, "Yerli ve milli Escobar" yazılı afişleri bütün il ve ilçe teşkilatlarına yeniden asacaklarını söyledi.

Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Dün gece saat 03.30'da 100'den fazla polis Zafer Partisi Genel Merkezi'ni kuşatarak bir vinç yardımıyla asmış olduğumuz Escobar pankartını kamu görevlisine hakaret suçu iddiasıyla indirdiler. Şimdi bir saat geçtikten sonra bu pankart tekrar buraya asıldı. Türkiye'deki bütün il ve ilçelerimizde bugün tekrar asılacak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Germiyanoglu

Dağıstanlı Japon Ümit

Neron11

Zavallı Özdağ, PKK ve fetö ile uğraşmak yerine soylu gibi biri ile uğraşmak seni ancak alçaltır, iyi partiden ayrılırken iyi parti İstanbul il başkanı hakkındaki iddiası ve seçimlerde 4 partinin bir araya gelerek yaptığı anayasa değişikliği taslağı hazırladığını iddia ederek ayrılmıştın, şimdi o iddiaların hakkında tek kelime etmeden PKK ve fetönün canına ot tıkayan soyluyu hedef seçmek sadece senin ne kadar şuur kaybına uğradığını gösteriyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23