• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TUSAŞ saldırganı HDP'li çıktı! Terör saldırısının perde arkası

Yeniakit Publisher
Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
TUSAŞ saldırganı HDP'li çıktı! Terör saldırısının perde arkası

TUSAŞ'a saldıran 5 vatandaşımızı şehit eden teröristlerden Mine Sevjin Alçiçek'in 2014'te HDP ilçe başkanı olduğu ortaya çıktı!

Dün Ankara'da Türk savunma sanayiinin merkezi olan TUSAŞ'a terör eylemi gerçekleştiren PKK'lı Mine Sevjin Alçiçek'in, 2014'te HDP Hakkari Merkez İlçe Başkanı seçildiği ve bu partide görev yaptığı belirlendi. Mine Sevjin Alçiçek, diğer teröristle birlikte sevgili rolüne bürünerek TUSAŞ'a geldiği tespit edilmişti.

Ankara'yı kana bulayan terörist HDP'li çıktı! Mynet'in ulaştığı bilgilere göre kadın terörist Mine Sevjin Alçiçek'in 2014'te HDP'de Hakkari Merkez İlçe Başkanı olarak görev yaptığı belirlendi.

TERÖRİST MİNE SEVJİN ALÇİÇEK İLÇE BAŞKANLIĞI YAPMIŞ

Hakkari'nin merkez ilçe başkanı olarak seçilen Mine Sevjin Alçiçek'in birçok eyleme ve organizasyona katıldığı örgüte eleman toplama konusunda da etkin olarak görev yaptığı ortaya çıktı!

Emniye güçleriyle çatışmaya giren teröristin öldürüleceğini anladığında kendisini patlattığı ve bedeninden geriye sadece kolunun kaldığı tespit edildi.

Erkek teröristin de PKK terör örgütü üyesi Rojger kod adlı Ali Örek olduğu tespit edilmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Davetçi

Yahu milletin aklınla alay etmeyin yaaa. Hendek siyaseti size ders olmamışa benziyor

Salih

Asker polis öğretmen çocuk katili PKK PYD feto dhkp lgbt HDP ve işbirliği yapan bütün hainler infaz edilmeli  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23