• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'ye gelen Mike Pence'in dikkat çeken yüz ifadesi

Yeniakit Publisher
2019-10-17 15:12:00 - 2019-10-18 09:41:39
Türkiye'ye gelen Mike Pence'in dikkat çeken yüz ifadesi

Barış Pınarı Harekatı'nı görüşmek üzere Türkiye'ye gelen Amerika Birleşik Devletleri Başkan Yardımcısı Mike Pence'in, uçaktan inerken moralsiz ve gergin hali dikkatlerden kaçmadı.

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suriye konusunu görüşmek üzere Türkiye’ye geldi. Pence ve beraberindeki heyeti Ankara’ya getiren uçak 13.15’te Esenboğa Havalimanı’na indi. Pence'i havalimanında yetkililer karşıladı.

Pence ve beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edilecek. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien, dün Ankara'ya gelerek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile görüşmeler yapmıştı.

Barış Pınarı Harekatı'na şiddetle karşı çıkan ABD günlerdir ateşkes teklifi ve terör örgütü YPG ile "masaya otur" çağrısı yapıyor. Bilindiği üzere Suriye politikası nedeniyle Demokratlar ve basın tarafından hedef tahtasına konulan Trump ekibi zor günler geçiriyor.

Gergin, düşünceli, asık suratlı Pence

Türkiye ile büyük bir kriz yaşayan ABD'nin, Pence aracılığıyla Ankara'ya ne diyeceği merak konusu oldu. Pence'in uçaktan inerkenki yüz hali, iki ülke arasındaki gergin ilişkileri yansıtıyor gibiydi. Düşünceli ve suratı asık olan Pence, arabasına binene kadar ciddiyetini hiç bozmadı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

YPG ile müzakere çağrısı

Pence  gelmeden önce Twitter mesajında, Ankara'ya "Başkan Trump'ın talimatıyla, Türkiye'ye işgali durdurma, hemen ateşkes ilan etme ve bölgede barış ile istikrarı yeniden tesis için müzakerelere başlama çağrısı yapmak üzere" geldiğini söylemişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

1BİNTLYE ÇALIŞALAN 12BİNTLYE ÇALIŞIRSA KİM KİMİN PAZARINI ÖPER

ÇİN HİNDİSTAN BULARIN 400 YILIK SALTANATINI BİTİRECEK ONU DÜŞÜNSÜN MALAR SİZ TEFECİ OLSANIZ IMF DÜNYA BAKASI KAZANANIMI SEVERSİNİZ KAYBEDENİMİ SOYARSINIZ

Ax111

Gergin, düşünceli, asık suratlı değil. O surat sadece psikolojik bir yansıma. Peki bu yüz ifadesi bilinçli mi, bilinçsiz mi? Bilinçli. Ama becerememiş. İşin aslı ne? Şu: “Pence” demek iş çok ciddi demek. ABD'nin bu ülkeye son gelişi demek. Bundan sonra her şey çok değişik ver şiddetli olacak demek. Bu da Türkiye'nin tavrına bağlı demek. Türkiye'nin de en ufak bir taviz vermeyeceği bilinmesine rağmen bu geliş ne demek peki ? Buna ”şansı denemek” denir. Belki “eski Türkiye ile karşılaşırız” demektir. Peki nihai hedef nedir? O da şu: oldu, oldu, olmadı dünya Armageddon’a hazır olsun demektir. Bu daaaa Türkiye için “Ölmek var dönmek yok” demektir, “ Sefer bizden zafer ALLAH (cc)ten” demektir, “sıyırdığımız kılıcı kınına sokmayız” demektir. “ Ölürsek Şehid kalırsak gaziyiz” demektir. Ve yine bu daaaaa “İsrail bitti” demektir. Kalın sağlıcakla. Eyyy Siyonist ve Evanjelist yığıntıları unutmayın, “Azdan az, çoktan çok gider”. Buyurun alayınız gelin, her zaman için bekleriz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23