• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Türkçe Olimpiyatları tiyatroydu, saf saf alkışladık'

Yeniakit Publisher
2016-08-06 17:05:00 -
'Türkçe Olimpiyatları tiyatroydu, saf saf alkışladık'

Ak Partili Şahin "Türkçe Olimpiyatları tamamen bir oyundu, dershaneler bir tiyatroydu. Biz de yıllardır saf saf inandık, izledik, bu tiyatroyu alkışladık" dedi.

Ak Parti'nin köklü isimlerinden olan KarabükMilletvekili Mehmet Ali Şahin, Gülen Cemaati'nin yaptığı Türkçe Olimpiyatları üzerine eleştirilerde bulundu. Türkçe Olimpiyatları'nın tiyatrodan ibaret olduğunu, bu tiyatroyu zamanında "safça" alkışladıklarını dile getirdi.

Sinop'ta demokrasi nöbetine katılan eski bakanlardan AK PartiKarabükMilletvekili Mehmet Ali Şahin, "Türkçe Olimpiyatları tamamen bir oyundu, dershaneler bir tiyatroydu. Biz de yıllardır saf saf inandık, izledik, bu tiyatroyu alkışladık" dedi.

"TÜRKİYE 30 YIL GERİYE GİDECEKTİ"

15 Temmuz'da darbe girişiminin 21'inci gününde Sinoplular 'demokrasi nöbetinde? yine meydana doldurdu. Sinop Valiliği önündeki kalabalığa hitap eden Ak Parti KarabükMilletvekili Mehmet Ali Şahin, darbe girişimi başarılı olsaydı, TBMM'nin, siyasi partilerin kapatılmış olacağını ve Türkiye'nin 30 yıl geriye gideceğini söyledi.

AK Partili Şahin: Türkçe Olimpiyatları Tiyatroydu, Biz de Saf Saf Alkışladık

"TÜRKÇE OLİMPİYATLARI TİYATROYDU"
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ve maalesef Türkiye bir iç savaşla karşı karşıya kalacaktı ki istedikleri şey de buydu. Türkiye'yi bir Suriye bir Irak haline getireceklerdi. Türkçe Olimpiyatları tamamen bir oyundu, dershaneler bir tiyatroydu. Yurt içindeki, yurtdışındaki oyunlar birer tiyatroydu ama aziz milletimiz, bu tiyatronun perdesini indirdi. Işıklarını söndürdü ve bu tiyatro şimdi kapandı. ve artık Türkiye'de bu tiyatroyu oynatamayacaklar. Biz de yıllardır saf saf inandık, izledik, bu tiyatroyu alkışladık. Bu nedenle bizim tarihimizde bize çok ihanet edenler oldu ama böylesine şerefsizce bir ihanetle ilk defa karşılaşıyoruz."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23