• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trump'ın panik anları: 'Biraz ateşim vardı' dedi hızla uzaklaştı

Yeniakit Publisher
2020-03-24 07:24:00 - 2020-03-24 07:38:03
Trump'ın panik anları: 'Biraz ateşim vardı' dedi hızla uzaklaştı

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kovid-19 ile Mücadele Görev Gücünde çalışan Dr. Deborah Birx'ün "Hafta sonu biraz ateşim vardı. Virüsten şüphelendim." ifadeleri üzerine doktorun yanından uzaklaşması ülkede gündem oldu.

ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede kullanılan tıbbi ekipmanlar başta olmak üzere birçok kaynağın stoklanmasını ya da ürünlere fahiş fiyat uygulanmasını engellemek için bir kararname imzaladığını duyurdu.

Trump, Beyaz Saray'da Kovid-19 ile Mücadele Görev Gücü'nün günlük basın toplantısında açıklamalarda bulundu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kovid-19 ile mücadele kapsamında bugün yeni bir kararname imzaladığını belirten Trump, "Bu kararname, Kovid-19'un önlenmesi ve tedavi edilmesi için hayati öneme sahip el dezenfektanı, maske, koruyucu ekipmanlar gibi kaynakların stoklanmasını ya da fahiş fiyatlara satılmasını engelleyecek." dedi.

'Ateşim var' diyen doktorun yanından kaçışı olay oldu

Öte yandan Trump'ın, Kovid-19 ile Mücadele Görev Gücünde çalışan Dr. Deborah Birx'ün "Hafta sonu biraz ateşim vardı. Virüsten şüphelendim." ifadeleri üzerine doktorun yanından uzaklaşması ise gündem oldu.

Birx'ün, "Test yaptırdım ve sonuç negatif." açıklamasının ardından, Trump Birx'e teşekkür ederek tekrar yanına geldi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

iskender1a*

özel kargo şirketi adrese teslim kovit gönderiyor,trump neyapsa boş zaten ondan daha fazlası istenmez kafası yatak vuruyor.Doğru söyledi çok daha kötüsü gelecek.

kamu

ya rabbi firavunu sivri sinekle helak ettiğin gibi turp u iran, esed, sisi, çin yöneticilerini ve daha ne kadar zalim işgalci terör babası varsa hepsini bununla helak et.AMİN.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23