• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TRT World'ün 'Gazze' klibine sansür! Bebek katillerinin suç ortağı Twitter kısa sürede kaldırdı

Yeniakit Publisher
2021-05-17 22:22:00 -

"We Will Not Go Down / Song For Gaza" şarkısına TRT World beğeni toplayan bir klip yaptı. Siyonist terör devleti İsrail'in suç ortağı Twitter, sosyal medyadan paylaşılan klibi kısa sürede kaldırdı.

 yeniakit.com.tr 

Amerikalı müzisyen Michael Heart'ın 2009 yılında Filistin halkına destek olmak için söylediği "We Will Not Go Down / Song For Gaza" şarkısına TRT World beğeni toplayan bir klip yaptı.

Beğeni toplayan klip, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren tarafından da paylaşıldı. 

İsrail uşağı Twitter kısa sürede kaldırdı

İsrail uşağı olduğunu bir kez daha kanıtlayan sosyal medya platfomu Twitter, sözkonusu paylaşımı kısa süre içerisinde kaldırdı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Filistin'deki katliamları örtbas etmeye çalışan siyonist uşağı Twitter'ın gerçek yüzü bir kez ortaya çıktı.

Siyonist uşağının bu sansürüne vatandaşlar "Bebek katili olduğunuzu tüm dünyaya haykıracağız! Siyonist işgalci bebek katilleri ve onun suç ortağı yapılanmalara karşı susmayacağız!" tepkisinde bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Müslim

Emin olun eğer ülkeyi CHP ve dostları(Fetö projesi İP, muhafazakarlığı kendi çıkarları için kullanan SP,günümüzün Brütüsleri Deva,GP ve PKK'nın siyasi uzantısı,tek hedefi ülkeyi bölüp Kürtlerin yoğun olduğu bölgelerde Marksist bir yönetim kurmak isteyen HDP,tabi ABD,AB,İsrail ve tüm Türkiye düşmanı devletler)yönetseydi TRT böyle bir klip yap(a)mazdı. 

Doktor

Herkes paylaşmalı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23