• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Torku Konyaspor Rangelov'un sözleşmesini uzattı

Yeniakit Publisher
2016-04-19 14:09:00 - 2016-04-19 14:12:00
Torku Konyaspor Rangelov'un sözleşmesini uzattı

Torku Konyaspor'a 2014-2015 sezonunun başında İsviçre'nin Luzern takımından transfer olan Bulgar oyuncu Dimitar Rangeov ile yapılan görüşmelerde anlaşmaya varıldı ve oyuncuyla 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalandı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda bulunan kulüp binasında düzenlenen imza törenine Başkan Ahmet Şan, Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karaçayır ile Genel Menajer Önder Sami Güven katıldı.

Takımdaki istikrarı sağlama adına iç transferde kadroda kalması düşünülen isimlerle sözleşmelerin imzalandığını ve Dimitar Rangelov'un da bu isimlerden olduğunu ifade eden Torku Konyaspor Kulubü Başkanı Ahmet Şan, "Dimitar Rangelov ile 1+1 yıl olmak üzere 2 yıllık bir sözleşme yapıyoruz. Ben inşallah önümüzdeki sene de Rangelov’un bu başarısını devam ettireceğini düşünüyorum. Biz takım disiplinini bozmamak adına bu iç transferleri gerçekleştiriyoruz. Önümüzde kupa maçlarımız ve ligde kalan 5 maçımız var. Bu maçlardan en iyi sonuçları çıkarmaya çalışacağız. Taraftarlarımız desteğe devam etsinler. Bu sezon gerçekten güzel bir performans sergiledi takımımız. Teknik heyetimize, futbolcularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Konya’ya yakışan bir sonuç alacağımızı ümit ediyorum. Bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

RANGELOV: "KONTRATIMI UZATTIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

İmza töreninde konuşan oyuncu Dimitar Rangelov, kontratının uzatılmasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “Takımımın başarısı için bundan sonrada elimden geleni yapacağım. Biliyorsunuz ki takımımız bu sezon çok büyük başarılara imza attı ve ümit ediyorum sezon sonuna kadar da bu şekilde devam edeceğiz. Umarım kupada final oynarız ama öncesinde Fenerbahçe maçı var. Güçlü bir ekip ve onları geçmek istiyoruz. Tabi ki de final oynamak istiyoruz. Tekrar kontratımı uzattığım için çok mutluyum. Başkanıma, yöneticilere herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu iki sezon boyunca takım olarak ve kendimce daha fazla başarılara imza atarım ve takıma daha fazla katkı sağlamış olurum” dedi.

Konuşmaların ardından Dimitar Rangelov kendisini 1+1 yıl daha Konyasporlu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı. 2014-2015 sezonu başında İsviçre'nin Luzern takımından Torku Konyaspor’a katılan Dimitar Rangelov, aynı sezon 23 lig maçında bin 318 dakika forma giyerken, 6 gol da kaydetti. Golcü oyuncu Rangelov, bu sezon ise 24 lig maçında bin 660 dakika sahada kalıp, 2'si ligde olmak üzere 3 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23