• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tolga Ciğerci Messi'yi de solladı

Yeniakit Publisher
2017-09-25 15:50:00 -
Tolga Ciğerci Messi'yi de solladı

Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa'nın dikkat çeken bir çok orta sahasını geride bırakan Tolga Ciğerci, bu sezon transfer rekoruyla PSG'ye transfer olan Neymar'ı da attığı gol sayısıyla solladı.

Sezon öncesi kariyerinde çıktığı 101 resmi karşılaşmada sadece 4 gol atabilen Tolga Ciğerci, bu gol sayısını ligdeki 6 haftada geride bırakmayı başardı.

Sporx'te yer alan haberde, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, rakip kalelere attığı 12 şutta 5 gol buldu. Tolga, Sivasspor'a 2, Kayserispor, Osmanlıspor ve Bursaspor'a ise 1'er gol atmayı başardı. 

AVRUPA'DA ZİRVEDE

Kendisi gibi orta sahada oynayan ve Avrupa'nın 5 büyük liginde mücadele eden isimler arasında Tolga Ciğerci attığı 5 golle zirvede yer alıyor. Tolga Ciğerci 5 büyük ligde kendisi gibi orta sahada oynayan Dele Alli, Koke, Eriksen gibi birçok orta sahadan daha fazla gol atma başarısı gösterdi. Tolga Ciğerci gibi 5 gol atabilen tek isim Lyon forması giyen Fekir oldu.

Tolga Ciğerci, sadece orta sahadaki oyuncuları değil, birçok forvet oyuncusunu da geride bırakmayı başardı. Tolga, Neymar, Balotelli, Mandzukic, Kane gibi yıldız forvetlerden daha fazla gol atmasıyla da dikket çekti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

''GOL KRALLIĞI ÖNEMLİ DEĞİL''

Maçtan sonra konuşan Tolga, "Geçen seneki gibi oynuyorum fazla bir şey değişmedi. Geçen sene olmuyordu bu sene her vurduğum gol oluyor. Benim için krallık önemli değil. (Bir soru üzerine... Gülerek yanıt veriyor) Kolay maç olmayacağını biliyorduk. İlk yarıda çok pas hatası yaptık. İkinci yarıda toparladık ve galibiyeti hak ettik" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23