• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terörist İsrail'den kalleş suikast! Kahraman şehit oldu

Yeniakit Publisher
AA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Terörist İsrail'den kalleş suikast! Kahraman şehit oldu

Eli kanlı terörist İsrail, Gazze'de insanlık onuru için mücadele veren ve hastaneye giden doktoru başından vurarak şehit etti.

İsrail güçlerinin soykırım yaptığı Gazze Şeridi'nde, hastaneye göreve giden doktor Said Cevde'nin İsrail askerleri tarafından vurularak şehit olduğu bildirildi.

Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki El Avde Hastanesinden yapılan açıklamada, ortopedi doktoru Cevde'nin hastane yolunda İsrail askerleri tarafından başından vurularak öldürüldüğü belirtildi.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını başlattığı 7 Ekim 2023'ten bu yana 1057 sağlık çalışanının öldürüldüğü aktarıldı.

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisinden yapılan açıklamaya göre, İsrail ordusu bu süreçte 34 hastane ve 80 sağlık merkezini hizmet dışı bırakırken, 162 sağlık kuruluşu ve 135 ambulansa saldırı düzenledi.

İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 44 bin 835 kişi yaşamını yitirdi, yaralı sayısının 106 bin 356 olduğu açıklandı.

Enkaz altında hala binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yolcu

Bunlar insan zaten olamaz bunların yaptığını hayvanlar bile yapmaz. Zalimler için yaşasın cehennem.

Hüsnü Aslanoğlu

iblis İsrail topyekün yok edilmeden bu dünyanın yüzü gülmeyecektir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23