• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terör devleti İsrail'e sert uyarı: Saldırıları durdurmazsanız Tel Aviv’i yine vururuz!

Yeniakit Publisher
2021-05-17 22:42:00 -

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail yönetimini, Gazze kentinde yer alan sivil yerleşim yerlerine yönelik saldırılarını durdurması konusunda uyarırken, aksi takdirde bir kez daha Tel Aviv’i füzelerle vuracağını açıkladı.

Siyonist İsrail’in, abluka altındaki Gazze Şeridi’nde bulunan sivil binaları hedef alması üzerine yaptığı açıklamada Ebu Ubeyde, “Suç üstüne suç işleyen siyonist İsrail, son saatlerde sivillerin yaşadığı ev ve binalara yönelik hava saldırılarını yoğunlaştırdı. Buradan düşman rejimini uyarıyoruz; şayet sivil yerleşim yerlerini bombalamayı durdurmazsa yine Tel Aviv’i vuracağız.” ifadelerini kullandı.

Yaptığı her açıklamayla işgalcilerin uykusunu kaçıran, yüreklerine korku salan ve İslam ümmetinin başını yukarıya kaldıran Filistinli komutan Ebu Ubeyde, Gazzelilerin katledilmesine karşılık İsrail hakimiyeti altındaki kentleri cehenneme çevireceğini bildirdi.

İşgal ordusunun savaşın başından bu yana düzenlediği saldırılarda şehit sayısı 200’e yükseldi. Şehitlerden 59’unun çocuk ve 35'inin kadın olduğu, yaralı sayısının ise 1300 civarında olduğu ifade edildi.

Öte yandan siyonist İsrail basınında yer alan verilere göre, şu ana kadar Gazze Şeridi’nden Tel Aviv'e 3 binin üzerinde roket fırlatıldı. Bu roketlerin sonucunda kaç İsrailli yerleşimcinin öldüğü, işgal rejimi tarafından büyük bir titizlikle saklanıyor. 

Filistinli uzmanlar, işgal yetkililerinin ve fanatik yerleşimcilerin diken üstünde yaşadığını ve en ufak seste sığınaklara koştuğunu ifade ediyor. Ayrıca direnişçilerin gönderdiği roketlerin psikolojik olarak üstünlüğü kazandığı yorumları da yapılıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kaynak: Filistin Enformasyon Merkezi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gence

Ülkemizde soyu bozuk yahudi istemiyoruz

567

vurun direk uyarmayın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23