• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Temel Karamollaoğlu’ndan dikkat çeken sözler: Bu kararı son derece haksız buluyorum

Yeniakit Publisher
2019-10-30 20:53:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Temel Karamollaoğlu’ndan dikkat çeken sözler: Bu kararı son derece haksız buluyorum

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, ABD'nin Barış Pınarı Harekatı'nı bahane edip Türkiye'ye yaptırım uygulamayı öngören tasarıyı kabul etmesine sert tepki gösterdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD'nin Temsilciler Meclisi'nde kabul edilen sözde Ermeni soykırımı iddialarına Twitter'dan tepki gösterdi.

Temel Karamollaoğlu sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamasında, ABD’nin yıllar önce Kızılderili Amerikan yerlilerine uyguladığı soykırımı hatırlattı.

İşte Karamollaoğlu'nun açıklaması:

ABD'nin Amerika yerlilerine uyguladığı soykırım dünya tarihine vesikalarla geçmiş kara bir lekedir. Kızılderililere uygulanan soykırım yıllar boyu sürdürülen kanlı bir eylem silsilesidir.
ABD bu katliamlarla da yetinmemiş milyonlarca Afrikalıyı köleleştirmiştir. Bugün bile ABD'de Afrika kökenli insanlar ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmekte hatta ara ara polis tarafından hunharca katledilmektedir.
Soykırımı bir devlet politikası haline getiren ve dünyanın her yerinde masumların kanını akıtan ABD'nin Temsilciler Meclisi'nin, Ermeni soykırımı iddialarını tanıyan karar tasarısını kabul etmesini haksız hatta son derece gülünç buluyor, bu kararı şiddetle kınıyorum.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

S kurt

Samimiyetsiz ciddiyetsiz

Mehmet Gökdemir

Kara molla senin samimiyetine inanılmaz ülkemizin bölünmesini isteyen devletlere destek ver şimdide böyle konuş sana inanmıyoruz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23