• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Süper Lig devine tepki: Boykot markasıyla anlaşmayı sonlandırın

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Süper Lig devine tepki: Boykot markasıyla anlaşmayı sonlandırın

Süper Lig ekiplerinden Tümosan Konyaspor'un İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle boykot listesinde yer alan Unilever ile yaptığı sponsorluk anlaşması tepki çekti.

Tümosan Konyaspor'un, İsrail'e destek verdiği söylenen Unilever ile yaptığı sponsorluk anlaşması tepkilere neden oluyor. Birçok sivil toplum kuruluşu bu birlikteliğe tepki göstererek, anlaşmanın iptal edilmesini talep etti.

Merhabahaber'de yer alan habere göre, Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muammer Hamza Kılınç da Konyaspor yönetimine ses yükseltti. Kılınç, yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz günlerde kamuoyuna yansıyan ve hala Konyaspor yöneticileri tarafından bir adım dahi atılmayan Siyonist İsrail destekçisi firma ile yapılan anlaşma tüm Konyalıları ve Konyaspor sevenleri derinden üzmüştür” dedi. “Katil İsrail Gazze’de katliamına devam ederken Konyaspor’un yaptığı bu anlaşma ne vicdanidir ne de insanidir” diyen Başkan Kılınç, Konyaspor yöneticilerinden geri bir adım atmalarını beklerken, yönetimin 'her kuruşa ihtiyaç var' açıklamalarını büyük üzüntüyle takip ettilerini belirtti. Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muammer Hamza Kılınç, daha sonra şunları kaydetti: “Konyaspor yöneticilerimize bir kez daha sormak istiyoruz; İsrail katliamlarına devam ederken çocuk, yaşlı, kadın, erkek ayırt etmeden bir soykırım yaparken siz de bunlara yardım eden firma ile anlaşmalarınıza devam mı edeceksiniz? Konyalı hemşerilerimizin hassasiyetlerine sahip çıkın. Katliama ortak olmayın. Unilever firmasıyla olan anlaşmanızı iptal edin. Kanlı sermayeye ihtiyacımız yok. Bu taleplerimiz en asgari vicdani görevlerimizdir. Gerçekleştirilmesi için ise hiçbir engel yoktur.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Murat

Saadetliler doğru demiş ilk defa ama bir de şu din düşmanı cehapeye takılmasalar çok büyük vebalden kurtulacaklar ama anlamak istemiyorlar ama anlarlsr sıkıntı yok

resat

yahudinin bu topraklar için ekonomimiz için tehdidimi yoksa futbol kulübümü daha önemli ?konyasporlular için ,futbol önemli imiş,ayinesi iştir kişinin ,lafa bakılmaz,,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23