• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sözde gazeteci Can Ataklı hakkında flaş gelişme

Yeniakit Publisher
2020-03-23 18:40:00 - 2020-03-23 18:59:05
Sözde gazeteci Can Ataklı hakkında flaş gelişme

Başörtülü öğretmenler hakkında çirkin ifadelerde bulunan Can Ataklı hakkında RTÜK inceleme başlattı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, yaptığı açıklamada ''Can Ataklı'nın ayrımcılık içeren ifadelerini kabul edemeyiz. Bu nedenle 6112 sayılı yasaya göre Tele 1 hakkında inceleme başlattık.'' dedi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, sözde gazeteci Can Ataklı'nın kullandığı skandal ifadelerle ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Şahin, 6112 sayılı yasaya göre Tele 1 hakkında inceleme başlatıldığını bildirdi.

İşte Şahin'in Twitter'dan yaptığı açıklamalar:

Kovid-19 virüsüyle mücadele kapsamında MEB tarafından hızlı bir şekilde ortaya konulan uzaktan eğitim modeli dünyadaki örneklerinin ötesinde çocuklarımıza televizyonlarımız aracılığıyla verimli bir şekilde ulaşmaktadır.

Ancak, milli dayanışmamızın çok ileri seviyede olması gereken bu günlerde maalesef bazı yayın organlarında durumdan vazife çıkararak içlerindeki kötü niyetlerini ortaya dökenlerin olduğunu da üzülerek görüyoruz.

Özgürlükleri savunduğunu iddia eden ama özgürlükleri hiçe sayarak kendi tek tip modellerini topluma dayatma arzusunda olanların vatandaşlarımızı ayrıştırma yarışından geri durmadıklarını bugün de milletçe hep beraber görmekteyiz.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İnceleme başlatıldı

Bunun son örneğini Tele 1'de gördük. Can Ataklı'nın ayrımcılık içeren ifadelerini kabul edemeyiz. Bu nedenle 6112 sayılı yasaya göre Tele 1 hakkında inceleme başlattık. Başkan olarak tavrım, ilk Üst Kurul toplantısında gündeme alınması ve en üst limitten cezanın verilmesidir...

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan

Tanıdığım en boş adamlardan birisi. 

mert

sonuçu hemen açıklıyorum sıfır hiçbişey çıkmaz,dine imana kutsala istediğin kadar küfredip aşağılayabilirsin ama can ataklıya ve ağababsına laf söyle savcılar hemen harekete geçer ve mümkün olan en ağır ceza verilir ,yaşa varol ak parti daha ne diyelim
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23