• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sözcü’nün Soner’iyle Solcular birbirine girdi!

Yeniakit Publisher
2018-03-09 11:56:00 - 2018-03-09 12:40:23

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Sözcü’nün Soner’iyle Solcular birbirine girdi!

Laikçi yobazların gür sesi Sözcü’nün yazarlarından Soner Yalçın, yazdığı kitapla Solcuların eleştiri oklarının hedefi oldu.

YENİAKİT.COM.TR Sözcü yazarı Soner Yalçın, yazdığı kitapla Solcu portalların eleştiri oklarının hedefi oldu.

Yazarların eleştirilmeye hazır olmaları gerektiğini belirten Yalçın, kendisini eleştiren haber.sol.org gibi Solculara veryansın etti.

Türkiye’de ‘okumadan eleştirme’ hastalığının bir virüs gibi yayıldığını söyleyen Soner Yalçın, Solcuların topa tuttuğu kitabının da okunmadan eleştirildiğini iddia etti.

İlaç lobisini eleştirdiği kitabına gelen eleştirilerin gizli isimlerle yapıldığını ifade eden Yalçın, “Hangi ilaç şirketinin elemanı olduğu ortaya çıkmasın istiyor her­halde! Arkasını dayamış bir “sol” portala demediğini bırakmıyor.” diye yazdı.

Aşıların güvenirliğini ve etkinliğini gündeme getirenler aforoz ediliyor” diyen yalçın şöyle devam etti:

(…) Demem o ki:

Kimileri ise “sol” mas­ke altında küresel aşı oyunları­nın üzerini örtmeye çabalıyor!

Eko-emperyalizm umurların­da değil.

Gıdanın siyasi-politiği umu­runda değil.

Gevezelik yapıyorlar… (...)

SOL, YALÇIN'I NEYLE SUÇLAMIŞTI?

haber.sol'da geçen bir yazıda, Soner Yalçın için şu ifadeler kullanılmıştı: 

"Tıbbın karşısına 'alternatif tıbbı' çıkarmak isteyen gericiliğin arayıp da bulamadığı fırsatlar yaratılıyor. Soner Yalçın bu sürece destek veren son isim oldu..."

yeniakit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23