• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sosyal medyada salya akıttılar! ‘Dayanışma kampanyasını’ fırsat bilen trol korosu iş başında

Yeniakit Publisher
2020-03-31 15:23:00 - 2020-03-31 16:40:52
Sosyal medyada salya akıttılar! ‘Dayanışma kampanyasını’ fırsat bilen trol korosu iş başında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” bağış kampanyası sonrası Gezi zekalılar harekete geçti. Devletin yaptığı yardımların yanı sıra, halkın da yapacağı bağışlarla ihtiyaç sahiplerine sahip çıkılmasını sağlayan “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyası sonrası solak trol ordusu, kampanyanın amacını saptırarak sosyal medyada hükümeti istifaya çağırdı.

 yeniakit.com.tr  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün millete sesleniş konuşması sırasında, devlet desteklerinin yanı sıra vatandaşların da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) mağdurlarına destek verebilmesine olanak sağlayan, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” isimli bağış kampanyası başlatıldığını duyurdu. Başkan Erdoğan'ın öncülük ederek 7 maaşını bağışlamasıyla başklayan kampanyaya siyasetçi ve kurumun yanı sıra onbinlerce vatandaş destek verdi. Erdoğan’ın açıklamasının ardından, sosyal medyada kin kusmaktan başka ‘meziyeti’ olmayan Gezi zekalılar da harekete geçti. Twitter üzerinden algı oluşturmaya çalışmanın dışında bir halta yaramayan güruh, söz konusu bağış kampanyası nedeniyle hükümeti istifaya çağırdı.

“Hükümet istifa” borazanlığı

Türkiye düşmanlarıysa, vatandaşların birbirlerine yardım etmesini sağlayan kampanyaya karşı çıkarak hükümete kin kustu. Sosyal medyada harekete geçen troll ordusu, Erdoğan’ın açıklamalarına yönelik hakarete varan mesajlar paylaştı. Twitter’da hükümet aleyhtarlığı yapmaktan başka iş bilmeyen troller, “#hükümetistifa” etiketi açarak peş peşe mesaj paylaşmaya başladı. Skandal etikete birtakım CHP’li gazetecilerin de destek verdikleri görüldü.

Türkiye’yi; cenazelerin ödeme yapılmadığı gerekçesiyle hastanelerde rehin alındığı bir Türkiye’den, virüs salgını sırasında modern şehir hastanesi açılışı yapan ve dünyaya adeta ders veren hastanalerle donatılan bir ülkeye taşıyan hükümete yönelik içi boş sözlerle saldıran trol ordusu, adeta hainliklerini dile getirdi. Hastaların sabahın erken saatlerinde hastane kapılarında kuyruklar oluşturduğu bir Türkiye’den, internet tabanlı randevu sistemine geçen bir ülke haline gelen ve birçok atılımla sağlık sektöründe muasır medeniyletleri aşan Türkiye’yi lekelemek için ellerinden geleni yapan felaket çığırtkanları, paraların üzerine yatılacağı iftirası atmaktan da imtina etmedi.

Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına destek veren vatandaşlarınsa, Gezi zekalılara karşı Erdoğan’a itimadlarını dile getirdikleri görüldü.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sedatt

O trollerin hepsi viruslerde bogulsun.

VEDO

yaw ben hep reisciyimdir, ama dünkü konuşma oldu mu? Oraya uçak gönderdik buraya gemi, sonunda hadi yardımlaşalım!!! Yanlış konuşmanın içinde geçti bu kampanya!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23