• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şortluya, taytlıya ayrı başörtülüye ayrı tavır! Seküler yobazlar üç maymunu oynadı

Yeniakit Publisher
2021-06-10 12:07:00 - 2021-06-10 12:10:03

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Şortluya, taytlıya ayrı başörtülüye ayrı tavır! Seküler yobazlar üç maymunu oynadı

Başını Cumhuriyet, Sözcü, Evrensel ve Birgün’ün çektiği laikçi-sol medya, başörtülü Neşe Nur Akkaya’yı elindeki termosla darp edip hakaretler yağdıran Eray Çakın adlı saldırgana tek satır dahi yer ayırmadı. Gaziosmanpaşa’da bir grup, saldırgan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Mini şortlu veya taytlı kadınlara yönelik gerçekleştirilen saldırıları yaşam tarzına müdahale gerekçesiyle günlerce gündemde tutan sol medya, sıra dini inançları gereği başını örten kadınların darp edilmesine gelince üç maymunu oynuyor. Gayri meşru ilişki yaşadığı sevgilisi tarafından önceki gün tayt giydiği gerekçesiyle dövülen Başak Ermiş adlı sosyal medya fenomenini gazetelerine taşıyan sol medya, Nişantaşı’nda bir parkta otururken başörtüsü nedeniyle saldırıya uğrayan Neşe Nur Akkaya’yı görmezden geldi.

Laik canavar!

Başını Cumhuriyet, Sözcü, Evrensel ve Birgün’ün çektiği mütareke medyasının, Eray Çakın adlı laik yobazın, “Sizin gibileri burada istemiyoruz” diyerek İstanbul Teknik Üniversitesi araştırma görevlisi Neşe Nur Akkaya’yı elindeki termosla darp etmesine tek satır dahi yer vermemeleri, “tam bir ahlaksızlık” şeklinde yorumlandı.

Başörtü düşmanlığı

CHP’de yaşanan taciz tecavüzlere sessiz kalan Canan Güllü’nün başkanlığını yürüttüğü Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu ise, Akkaya’ya yönelik saldırının başörtüsü üzerinden yaşam tarzına müdahale olduğu gerçeğini gizleyerek erkek şiddeti olarak lanse etti. Açıklamada, şöyle denildi: “İstanbul Teknik Üniversitesi akademisyeni Neşe Nur Akkaya, Nişantaşı’nda bir parkta otururken Eray Çakın isimli erkek tarafından darp edildi. Çakın serbest bırakıldı. Bu tür haberlerin olmadığı bir Türkiye için mücadelemiz... Kadınların yaşam hakkına kimse müdahale edemez.”

 

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

salih arslan

bu gürühtan başka türlü bekleyen varsa saflık (sala.lık)yapmış demektir.

Abdurrahman Kahraman

Bu isin ardindan da Kabataj Vapuru ile Besitastaki bira icilen Camii ve kizaga cekilen imam gibi bir senaryo cikarsa hic sasirmayacagim.  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23