Son dakika: Lübnan’da ateşkes gelişmesi
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
İsrail’de koyu siyonist kesimin yayın organlarından olan ve askeri istihbarat servisi ile yakınlığıyla bilinen İNN haber portalı, Netanyahu'nun bu gece Lübnan’a yönelik ateşkes duyuracağını iddia etti.
Geçtiğimiz dakikalarda servis edilen habere göre terörist İsrail’in soykırımcı katil lideri Netanyahu, bu akşam Lübnan’a yönelik ateşkes görüşmesi için bakanlar ve güvenlik teşkilatı birimleri ile bir toplantı yapacak.
Siyonist inn haber portalına göre Netanyahu'ya “Lübnan’a yönelik kara harekâtının durdurulması için askeri ve güvenlik bürokrasisinden büyük baskı” yapılıyor.
Bilindiği gibi terör devleti İsrail, Lübnan’a yönelik karadan yaptığı terör saldırılarının tümünde ağır kayıplar vermiş ve geri çekilmişti.