• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sincan'da yerinden kaldırılan Türk bayrağının perde arkası! 'Mansur beyin bayrak hassasiyeti...'

Yeniakit Publisher
2022-08-16 22:56:00 - 2022-08-17 00:32:05
Sincan'da yerinden kaldırılan Türk bayrağının perde arkası! 'Mansur beyin bayrak hassasiyeti...'

AK Parti Altındağ Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, CHP'li Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, Sincan Yenikent Ayaş Yolu üzerinde dikili halde bulunan 33 metrelik Türk bayrağını, direği ile birlikte yerinden söküp suçu Sincan Belediyesi'ne attıklarını söyledi.

 Yeniakit.com.tr 

CHP'li Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Fen İşleri Müdürlüğü, 18 Mart 2021 günü Sincan Yenikent Ayaş Yolu üzerinde dikiliyken yerinden sökülen 33 metrelik direk üzerindeki Türk bayrağının kaybolmasından Sincan Belediyesi’ni sorumlu tutmuştu.

Sincan Belediyesi’ne geçtiğimiz hafta Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yazı da gönderilmiş, AK Partili belediye kamuoyuna hedef gösterilmişti.

Bayrağı Mansur'un ekibi sökmüş!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Fen İşleri Müdürlüğü'nde konuya ilişkin kurulan komisyon incelemelerini tamamladı. Bayrak direği ve bayrağın, CHP'li Mansur Yavaş yönetimindeki Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayanıklı tarafından söktürüldüğü ortaya çıktı. Dayanıklı'nın 3 parça olarak monte edilen ve sökülebilen bayrak direğini bağlantı yerlerinden sökmek yerine keserek hurdaya çevirdiği belirlendi.

Gelişmeye ilişkin açıklamada bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Sinan Burhan, "Skandallara bir yenisi daha eklendi. Sincan Yenikent Ayaş yolu üzerinde yer alan 33 metrelik bu bayrak direği 1.5 yıl önce Mansur Yavaş'ın ekipleri tarafından neden kaldırıldı? Bayrak direğini kaybeden ABB Fen İşleri kılıfı da hazırlayıp Sincan Belediyesi’ni suçladı ama işin altından Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayanıklı çıktı. Buyurun Mansur beyin bayrak hassasiyeti..." dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sinan Burhan sözlerini şöyle tamamladı: Burhan bu bayrak bir an önce yerine dikilmelidir. Bayrak bizim kırmızı çizgimizdir.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

murat

gene zeytinyağı gibi üste çıkarlar...

ali

Bende varım bende varım gibi geldi bana.yarış kızıştı.6+1 rin 50+1 yapacağını sanmaktalar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23