• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sinan Engin, Ersun Yanal'a seslendi: Vedat Muriqi'yi Başakşehir maçında oynatma

Yeniakit Publisher
2020-01-19 02:52:00 -
Sinan Engin, Ersun Yanal'a seslendi: Vedat Muriqi'yi Başakşehir maçında oynatma

Futbol yorumcusu Sinan Engin, Gaziantep FK - Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Vedat Muriqi için çarpıcı ifadelerde bulundu.

Fenerbahçe'de Vedat Muriqi'nin Gaziantep karşılaşmasının son dakikasında 2. sarı kartın ardından kırmızı kart görerek, sarı kart sınırı nedeniyle Başakşehir maçında değil de, kupa maçında cezalı duruma düşmesi üzerine tartışmalar sürerken, Beyaz TV Kosovalı oyuncuyla görüştü.

Beyaz TV Muhabiri Devrim Zengi, maç sonunda golcü oyuncuyla konuştuğunu belirtirken, "Vedat Muriç'e 'bilerek mi kart gördün?' diye sordum. Gülümsedi. 'Konuşursam ceza alırım' dedi." ifadelerini kullandı.

''Başakşehir maçında 18'e almazsın''

Programın yorumcularından Sinan Engin ise, Muriqi'nin sarı kart görmesinin yanlış olmadığını kaydederken, "Muriqi bilerek kart gördüyse, yapabilir. Sen bir savaşın içindeysen, etikmiş, bilmem neymiş, tenezzül etmeyiz falan, bunlar boş konuşmalar. Ben Ersun hocanın 'böyle bir şey yapabilir' demesini beklerdim. Eğer böyle bir şeye tenezzül etmeyiz dersen, Başakşehir maçında 18'e almazsın. Ersun hocam, Vedat Muriqi'yi Başakşehir maçında oynatma. Ben kenardan talimat gitmiştir diyorum" yorumunu yaptı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23