• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şevki Yılmaz'dan yeni sabotajlar olacak uyarısı

Yeniakit Publisher
2014-05-23 09:02:00 - 2014-05-23 10:08:38
Şevki Yılmaz'dan yeni sabotajlar olacak uyarısı

"İlahi gerçekten habersiz, inkârcı, şeytani derin odaklar yine sahnedeler" diyen gazetemiz yazarı Şevki Yılmaz sabotaj ve komplo vurgusu yaptığı bugünkü yazısında, "10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçimleri öncesi halk kitlelerini yanıltmak amacıyla yeni senaryoları Soma ilçemizden uygulamaya başladılar" ifadelerini kullandı. Yılmaz, Konya-Ankara-İstanbul arasında sefer yapan hızlı trene binişlerin sıkı bir şekilde kontrol altına alınması gerektiğini de belirterek, "bu trenlere sabotaj ihtimali çok büyüktür" dedi.

Soma Faciasının tam bir sabotaj ve komplo olduğunu vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

Yüzlerce şehit kardeşimizin ve geride bıraktığı yetimlerin üzerinden milletimize kurulan bir komplodur! İktidarımızı; şantaj, iftira ve yalanlarla yıpratma kampanyasına malzeme olacak bir ihanettir! 

Geçen hafta Cuma günkü yazımızda belirttiğimiz gibi; işçi kardeşlerimiz, işyerleri olan maden ocağında iş kazasında vefat ettiler. Bu iş kazasının sabotaj olmadığını asla göstermez! Soma Faciası şer güçlerin yerli işbirlikçileriyle tezgâhladığı bir provokasyondur!

Soma’daki facianın saati bile tüm işçi kardeşlerimizin birlikte olacakları vardiya değişiminde olması asla rastlantı ve tesadüf olamaz!

İşaretler ve duyumlar, Soma faciasının dış istihbarat ihanet odaklarının ihale ettiği derin bir eylemle gerçekleştirildiğini açık olarak göstermektedir!
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Biz bu acı hakikatleri, aylar önceki konuşmalarımızda “Dış güçler 30 Mart’ta iktidarı devirmeyi başaramazsa ihanetlerini daha da artıracaklarını” haykırmıştık.

CHP ülkemizde daha ilkel yüzlerce maden ocağı varken, niçin sadece faciadan önce Soma Maden ocağını gündeme getirmiştir! Bu CHP’nin kerameti mi?

Faciadan bir hafta evvel “Diren Soma” ismiyle Facebook hesabını açanlar da mı keramet sahibiydiler? Allah, Soma’daki maden ocağını infilak ettirerek yüzlerce kardeşimizin ocağını söndürten sabotajcıların ve işbirlikçilerin odaklarını ve ocaklarını söndürsün!

İngiliz, Alman, İsrail, Suriye, İran, Rusya ve Amerika ajanları cirit atıyorlar! Devletimizin istihbarat ve güvenlik birimleri alarma geçirilmelidir!


YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23