• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Semra Kuytul'dan Alparslan Kuytul açıklaması

Yeniakit Publisher
2019-11-10 23:32:00 -
Semra Kuytul'dan Alparslan Kuytul açıklaması

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı kurucu başkanı Alparslan Kuytul'u ziyaret eden eşi Semra Kuytul, görüşmeye ilişkin açıklama yaptı.

Eşi ve beş çocuğu açık görüş gününde Alparslan Kuytul'u ziyaret etti. Semra Kuytul, yaklaşık 1 saat süren görüşe dair açıklamada bulundu.

Uzunca bir süredir cezaevinde bulunan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı kurucu başkanı Alparslan Kuytul'u Bolu F Tipi cezaevinde, eşi ve beş çocuğu açık görüş gününde ziyaret etti.

Furkan Haber'de yer alan habere göre yaklaşık 1 saat süren görüş sonrası eşi Alparslan Kuytul'un eşi Semra Kuytul, "Sağlığı ve morali iyiydi. Çocukları ile vakit geçirmeye çalıştı" ifadelerini kullandı.

Görüş sonrasında sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımlarda bulunan Semra Kuytul, Alparslan Kuytul'un sağlık ve moralinin iyi olduğunu ve Gaziantep'teki arkadaşlarına selam söylediğini belirtti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

uluhakan

gün yüzü göremez inşallah

Naci

Allahu Teala yar ve yardımcısı olsun onun gibi Mücahit ler bulunmaz allahu Teala ; gün yüzü göremez diyenleri ıslah etsin Hakkı'yla kul olamayanlar böyle boş boş konuşur beddua döner dolaşır sahibini bulur merak etmeyin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23