• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şehit Prof. Dr İlhan VARANK Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde aşure etkinliği yapıldı

Yeniakit Publisher
2019-09-18 18:13:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Sancaktepe Şehit Prof. Dr İlhan VARANK Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde geleneksel aşure günü etkinliği düzenlendi.

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da aşure günü etkinliği yapıldı.

Muharrem ayı nedeniyle, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen aşure günü etkinliğine, Başhekim Doç. Dr. Nurettin Yiyit, hastane yönetimi, hekim ve sağlık çalışanlarının yanı sıra hasta ve hasta yakınları da katıldı. 

Hastalığı sebebiyle etkinliğe katılamayan hasta ve hasta yakınları unutulmazken odalara aşure ikramında bulunuldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hüseyin

SİZ İŞİNİZE BAKSANIZA KARDEŞİM HASTANENİN O KADAR SORUNU VARKEN BUNLARLAMI UĞRAŞIYORSUNUZ, ÇOK YAZIK,HERKES İŞİNİ YAPACAK , PROFESYONELLİKTE BUDUR, O ZAMAN AŞÇILARDA HASTA BAKIP MUSKA YAZSIN.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23