• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sanayici-iş adamı Taşkıran: Gayemiz milletimize hizmetleri kesintisiz sürdürmek

Yeniakit Publisher
2018-05-11 16:56:00 -
Sanayici-iş adamı Taşkıran: Gayemiz milletimize hizmetleri kesintisiz sürdürmek

Sanayici-İş adamı ve İstanbul Milletvekili Adayı Haşim Taşkıran "Hedefimiz muasır medeniyetler seviyesidir" dedi.

2018 Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden milletvekili aday adayı olan iş adamı Haşim Taşkıran, 24 Haziran'daki genel seçimlerde AK Parti'den milletvekili aday adayı olarak saha çalışmalarına başlayan Taşkıran "Gayemiz milletimize daha çok hizmet yapabilmektir. AK Parti iktidarı döneminde gerçekleştirilen faaliyetler ortadadır, biz daha fazlasını yapmak, katkı vermek için aday olduk.AK Parti'den Milletvekili aday adaylığımız vatana ve millete hayırlı olsun. zorlu bir sürece girdik, aday adayları arasında tatlı bir rekabetin olacağını ve tüm aday adaylarına şimdiden başarılar diliyorum” dedi. İş adamı ve İstanbul Milletvekili A.Adayı Haşim Taşkıran "Ak Parti kurulduğu günden bu güne dürüst ve ilkeli siyaset anlayışı ile yola çıkmış, vatan ve millet sevdalısı bir parti olmayı sürdürmüştür. Benim davam, mensubu bulunduğum partime katkı vermektir.Önemli projelerimin arasında çağımızın en büyük tehditlerinden teknoloji ve sosyal medya bağımlılığına karşı yapıcı mücadele vermek olacak." dedi. Taşkıran, sözlerini şöyle sürdürdü: Türkiye’nin bundan 16 sene önceki halini bir düşünün birde şimdiki halini. 16 sene önce ülkemizi 5 sente muhtaç ettiler. Türkiyeyi yönetenler Avrupa ülkelerinin, IMF’nin kapılarında adata 50 bin 100 bin dolar dileniyordu.Yerel ve genelde genç düşünen bir zihniyet olması gerekiyor. Bizler bu genç düşünen zihniyeti oluşturmak için gece gündüz çalışma içerisinde olduk ve olacağız.Darbelerle gençlerin sesi kısıldı. Sonrasında Cumhurbaşkanımızla birlikte gençlere bir özgüven geldi.STK’lar içerisinde aktif olarak yer aldım. STK’lar kurdum başkanlıklarını yürüttüm. Sonra hepsini birleştirdik. Vatan, millet, bayrak aşkıyla yanan gençleri bir araya getirerek "Akil Gençler Platformu'nda" bir araya geldik. Yapmış olduğumuz istişarelerde arkadaşlarımız artık vekillik sırası geldi seni mecliste görmek istiyoruz dediler. Değerlendirme yaptık. Allah razı olsun onlardan yeni nesil bir anayasa ve yeni bir hükümet sistemi sloganıyla çıktık. Çünkü ülkemizdeki mevcut anayasa gençlerin kanıyla yazılmış bir anayasaydı ve bu anayasanın mutlaka değişmesi gerekiyordu. Gençlerin kanıyla yazılmasının yanında millete ipotek koymuş halkın iradesine ipotek koymuş bir anayasaydı. Gençlerin fikirleri ile yazılacak bir anayasaya ihtiyaç vardı. Mevcut sistem artık çökmüş bir sistemdi. İşlemez bir hale gelmişti. Parlamenter bir sistem bile değildi ve bu sebeple işleyişler yavaştı. Eğer lider ülke olmak istiyorsak, Osmanlının ruhunu yaşatıp dünyaya liderlik yapmak istiyorsak güçlü bir sisteme ihtiyacımız var. Bu sistemde Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemidir. Reisimizin ve partimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz"dedi.
Ekonomide, eğitimde, şehirleşmede sosyal yaşantıda projelerimizi hazırladık!

Sanayici ve iş adamı Haşim Taşkıran Kim?

1964 yılında Siirt Kurtalan’da doğdu. İlköğrenimini burada okudu.Orta ve Liseyi Batman’da okudu.Nişantaşı Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümünü bitirdi.

Newport Üniversitesi İletişim Fakültesi Davranış Bilimleri Bölümünü bitirdi.İstanbul Üniversitesi İşletme eğitimi aldı.

1992 yılında kurduğu tekstil firmasıyla iş dünyasına adımını attı.Kurucusu olduğu Taşkıranlar Group’un Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürmektedir.Avrupa ülkelerinin bir çoğuna ihracat ürünlerini sürdürmekle ülkeye döviz kazandırmayı sürdürüyor.Ayrıca Siirt Kurtalan ilçesinde Gübretaş ticaretiyle bölgeye katkılarını sürdürüyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İSO-İTO-İTKİP-MÜSİAD VE Kent konseyi üyesi olan Haşim Taşkıran,Yenibosna Spor Kulübü Başkanlığı ve Türkiye Beyaz Ay Derneği Güneydoğu Koordinatörlüğü görevlerini sürdürmektedir.

Siyasete 1991 yılında RP Güngören ilçe başkan yardımcılığı ile başladı.

1994 yılında İstanbul İl Genel Meclis üyeliği görevinde bulundu.

1994 FP Güngören kurucu ilçe yönetim kurulu üyeliği ve FP Bakırköy ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.

AK Parti Bakırköy kurucu ilçe başkan yardımcılığı görevlerini ifa etti.

2002 yılında Siirt’te AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın milletvekili seçildiği seçimde SKM Başkanı Mustafa Ataş’ın yardımcılığı görevini yaptı.

2004 yerel seçimlerinde Bahçeli evler Belediyesi meclis üyeliği ve İBB meclis üyeliği görevlerinde bulundu.

2007 ve 2011 genel seçimlerinde Siirt’ten milletvekili adayı oldu.7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Siirt’ten 2.Sırada milletvekili adayı oldu.1 Kasım 2015 genel seçimlerinde İstanbul 3.Bölge milletvekili adayı oldu.

Haşim Taşkıran evli ve bir çocuk babasıdır.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23