• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Saddam’ın kızından Irak'ın işgali hataydı diyen Trump’a cevap

Yeniakit Publisher
2019-10-11 14:33:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Saddam’ın kızından Irak'ın işgali hataydı diyen Trump’a cevap

ABD Başkanı Donald Trump’ın 2003’teki Irak işgali “Büyük bir Hata” olarak nitelendirmesinin ardından, devrik lider Saddam Hüseyin’in kızından açıklama geldi.

ABD Başkanı Donald Trump, Ortadoğu'da ABD'nin varlığının “Ülke tarihindeki en büyük hata” olması ve Irak’ı işgal etmek için kitle imha silahlarının bahane olduğunu açıklamasının ardından, Saddam Hüseyin’in kızı Rağad sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, ABD’nin işgal kararının zalimce olduğunu söyledi.

ABD’nin Irak işgali kararının başından beri yanlış ve zalim bir karar olduğunu bildiklerini söyleyen Rağad “Peki ülkemiz viran oldu, ülkeyi savunurken şehit düşen babam, kardeşlerim, yeğenim ve her gün onlarca şehit düşen Iraklıları kim telafi edecek?” dedi.

Rağda açıklamasında, “Ben şunu biliyorum, Allah’ın izniyle elde edeceğimiz büyük bir zaferle Allah bizi telafi edecek” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ahmet

sinsi siyonist ingilizo ve itirafci basbakani tony blairi unutmayin cete liderleri bunlar

fesübhanallah

ABD'nin kayığına binenin, dostluğuna müttefikliğine güvenenin sonu hüsrandır. Biz de dahil buna!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23