• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Romanyalı gazeteci Hamas’ı suçlarken rezil rüsva oldu! Arkadan geçenlere bakın

Yeniakit Publisher
2023-10-23 11:17:00 -

Romanyalı gazeteci, Hamas’ın sivil yerleşim yerlerine yoğun roket saldırıları yaptığını ileri sürüp yere yattı. O sırada arkadan bisikletiyle geçen ve olayın tamamen yalan olduğunu gözler önüne seren insanlar dikkat çekti.

Romanya'nın önemli haber kanalı Digi24 tv'nin Gazze'den haber yapan muhabiri Cristina Cileacu gazetecilik ve insanlık adına bir skandala imza attı.

Romanyalı gazeteci gerçek olmadığı halde Hamas füzeleri gelecek diye korku içinde yere yatarak yayın yaptı.

Cileacu sahte haber yaparken görüntüye giren arkasında normal hayatına devam eden yayalar ve bisiklete binenler görülüyor.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Gazze'ye saldırılarında 1873’ü çocuk, 1023'ü kadın olmak üzere 4 bin 651 kişinin öldüğünü, 14 bin 245 kişinin yaralandığını duyurmuştu.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı İsrail'e "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı saldırı başlatmıştı.

Gazze'den İsrail yönüne binlerce roket atılırken Filistinli silahlı gruplar Gazze-İsrail sınırındaki Beyt Hanun-Erez Sınır Kapısı'na baskın düzenleyerek burayı ele geçirmişti.

Silahlı gruplar daha sonra buradan İsrail içindeki yerleşim yerlerine girmiş, İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi'ne saldırı başlatmıştı.

Gazze'den düzenlenen saldırılarda 306'sı asker 1400 İsraillinin öldüğü, 5 bin 132 İsraillinin yaralandığı aktarılmıştı.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Gazze'ye saldırılarında 1873’ü çocuk, 1023'ü kadın olmak üzere 4 bin 651 kişinin öldüğünü, 14 bin 245 kişinin yaralandığını duyurmuştu.

İşgal altındaki Batı Şeria'da da İsrail güçlerinin ve Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında 90 Filistinlinin öldüğü belirtilmişti.

İsrail'in Gazze'ye saldırılarında 18 gazeteci yaşamını yitirmişti.

İsrail-Lübnan sınırında 8 Ekim'den bu yana İsrail ordusu ile Hizbullah arasında yaşanan çatışmalarda ise 22 Hizbullah üyesi ile biri gazeteci 4 sivil hayatını kaybetmişti.

Lübnan tarafından düzenlenen saldırılarda da 3 İsrail askeri ve bir İsrailli sivil yaşamını yitirmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bizdeki siyonist eski-yeni kasar satili-kiralik kalemlerin, figuran salaklarin durumu gibi

........

099

Küfür un tek millet olduğu gerçeği
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23