• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rezil oldular! Bu nasıl bir kibir ve cehalet böyle

Yeniakit Publisher
2023-05-30 13:55:00 - 2023-05-30 14:31:40
Rezil oldular! Bu nasıl bir kibir ve cehalet böyle

Yeni Şafak gazetesi yazarı İhsan Aktaş, seçimlerde kimlerin kaybettiğini tek tek sıraladı.

Yeni Şafak gazetesi yazarı İhsan Aktaş, seçimlerde kimlerin kaybettiğini tek tek sıraladı. 

Aktaş, dikkat çekici yazısında özetle şunları kaydetti:

"Diploma sahibi oldukça kibri ve cehaleti artan kitle, bir kere daha kaybetti. Reklam ajansları kaybetti… YouTube kanalları kaybetti… 'Muhalif sanatçı' taklidi yapan ünlüleri kaybetti… Herkese suni/yapmacık bir tebessümle sırıtan, sakinliği kibarlığından değil pişkinliğinden gelen liderleri kaybetti."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Doğruya Doğru

5 sene sonra Tayyip Bey çekilirse yerine aynı Niteliklerde güçlü Yerli Milli bir ismin gelmesi gerekir bu kişi şimdiden bulunup ısındırılmalıdır veya Tayyip Bey anayasayı değiştirip süresini uzatmalıdır.

Gültekin

Sayın İhsan Aktaş'a, ABD, AB devletleri, İngiltere, CHP, HDP, PKK ve yandaşları, Fetocular, bütün terör guruplar v.s. , Türk Devletini müstemleke olarak kullanmak isteyen her kes kaybetti, kazanan Müslüman Türk milleti ve dünya barışına katkı yabanlar kazandı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23